2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله صددرصد و احتمالا اون خوی بدجنسی بیاد بیرون

من میگم مشکل از شخص عروس مادرشوهر خواهرشوهرو....نیست مشکل جایگاه انگار حتی بهترین ادماهم  در این نقش ها چند درصد شیشه خوردشون نمایان میشه:)

من میگم مشکل از شخص عروس مادرشوهر خواهرشوهرو....نیست مشکل جایگاه انگار حتی بهترین ادماهم در این نقش ...

بله دقیقااااااا

اگه مادرشوهر به عروس یه چیزی بگه یا یه راهنمایی بکنه عروس میگه داره دخالت می‌کنه درحالی که شاید اون حرف رو اگر مادرش میزد کاملا درست بود از نظرش

و بالعکس همچنین در مورد عروس

هزارمین کاربری 😬😬😬 
بله دقیقااااااااگه مادرشوهر به عروس یه چیزی بگه یا یه راهنمایی بکنه عروس میگه داره دخالت می‌کنه درحا ...

خداییش همینه مادرادم نمیره پشت سرش حرف بزنه ولی مادرشوهر احتمال زیاد پیش بقیم میگه و ابرو میبره

عزیزم منم همینم تمام خانواده همسرم روم قسم میخورن انقد که دوستم دارن.ولی تو چشم دوتازنداداشام عین خارم.هرچی فکرم میکنم جز احترام هیچ کاری نکردم.فک میکنم زیادی احترام گذاشتم هار شدن