2777
2789
عنوان

هاله خیلی کم رنگ بی بی چک

2778 بازدید | 44 پست

بچها من ۸ روزه از تاخیرم گذشته ولی پریود نشدم ولی هرروز هم بی بی میذاشتم منفی بود علائمم قبل پریود تکرر ادرار شدید داشتم اماالان علائمم کمردرده و تخمدونام انگار ک کش بیاد منقبض میشه اینجوری فشارم همش انگار میفته وحشتناک بیحالم و انرژی ندارم

صبح بی بی گذاشتم مارو رز از این خودکاریا خیلییییی محو هاله انداخت همون لحظه اما گفتم توهم زدم بعدشم ک خشک شد هیچی پیدانبود اما الان گذاشتم دوباره احساس کردم خط تی رنگ خیلییییییی محوی داره بنظرتون من باردارم کی بوده بی بی چکش خیلییی کم رنگ باشه باردار باشه

گلم فردا صبح بذار با ادرار اوله صبح دقیق تر نشون میده نهایتا بر یه ازمایش ولی با تعریف هات فک کنم بارداری 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم فردا صبح بذار با ادرار اوله صبح دقیق تر نشون میده نهایتا بر یه ازمایش ولی با تعریف هات فک کنم با ...

دارم برا کنکور میخونم از وقتی پریودم گذشته همش بی حالم انرژی ندارم خیلی میخوابم کسی عین من بوده

دارم برا کنکور میخونم از وقتی پریودم گذشته همش بی حالم انرژی ندارم خیلی میخوابم کسی عین من بوده

والا علایم بارداریه 

برو از بده خب زودتر 

سنتم کمه فک کنم باید بیخیال درس شی 😂😂

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
منم امروز دوتا گذاشتم  جفتشم خط کمرنگ افتاده  ایشالا ک بارداریم

شما حتما بارداری عزیزم

مبارک باشه

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊