2777
2789
عنوان

هاله خیلی کم رنگ بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 2778 بازدید | 44 پست
ا راس میگی ؟قاطی کردم به خدا مبارک باشه  برا منم دعا کنید باردار باشم حسه منم میگه باردار ولی ...

فدات

ببین منم از انتظار خیلی بدم میاد 

ولی هر چی بیخیال باشی و استرس نداشته باشی زودتر جواب میگیری 

علائمم داشته باشی دیگه حله 😍

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
فدات ببین منم از انتظار خیلی بدم میاد  ولی هر چی بیخیال باشی و استرس نداشته باشی زودتر جواب م ...

الان ده روز مونده به موعدم علایم که بی حالی فشارم پایینه 

حوصله ندارم 

کمر دردم دارم که شاید از کار باشه نمیدونم همینا یه وقتا یه حالت گرفتگی هم چپه تخم دانم هست 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان ده روز مونده به موعدم علایم که بی حالی فشارم پایینه  حوصله ندارم  کمر دردم دارم که ...

درسته واسه منم همینجوری بود 

الان واسه من سه روز هم گذشته از موعدم

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
برا من همينجوريه اما ده دقيقه كشيد اما هنوز سه روز تا موعدم مونده

واسه من سه روز گذشته بوده 

واسه تو خوبه ک نشون داده 

زود زدی 

ایشالا ک بارداری 😘

يعني اميدي هست ب نظرت همه جا مبگن بارداري اما بازم شك دارم

اره بابا چرا نباشی 😍

علائم نداری مگه ؟ 

من حالا دو سه روز دیگه میرم آزمایش 

تو هم صبر کن از موعدت بگذره برو آزمایش دقیق تره

چرا سينه درد و دلدرد و كمر درد و بيحالي

خب دیگه 

علائمم داری 

هر کسی از بدن خودش بهتر خبر داره 

وقتی تغییرات میبینی یعنی یه خبرایی هست 😍

خب دیگه  علائمم داری  هر کسی از بدن خودش بهتر خبر داره  وقتی تغییرات میبینی یعنی ی ...

ايشااا ك همه مامان بشن ما هم بشيم 

جمعه هم بيبي ميزارم اگر پر رنگ تَر شد شنبه ميرم از 

ايشااا ك همه مامان بشن ما هم بشيم  جمعه هم بيبي ميزارم اگر پر رنگ تَر شد شنبه ميرم از

ایشالا عزیزم 💞

اره همین کارو بکن ایشالا ک نی نی داری

بچها اگه کسی تجربه داشته لطفا راهنماییم کنه

منم همین علایم دارم همین چیزا بر منم پیش اومد.امروزم بی بی زدم اول یه حاله افتاد بعدش محو شد.الانم یکم لک بینی دارم نمیدونم چیکار کنم:-( 

خدایا خودت مامانمو خوب کن امیدمو ناامید نکن🙏