2777
2789
عنوان

شوهری که بغلت نمیکنه بوست نمیکنه حرف نمیزنه باهات

| مشاهده متن کامل بحث + 5347 بازدید | 142 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اینجوری میگی گناه داره بازم سایه سرت هست

درخت سایه داره..از سایه درخت استفاده میکنم

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

شوهر من از صب رو مبل سرش تو گوشی ..فقط موقع ناهار و. شام امده پایین نشسته خورده و باز رفته رو میل... ...

شوهر منم از سرکار میاد سرش تو گوشی کالاف بازی میکنه سر غذا تو گوشی کالاف بازی میکنه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

مشکلی نیست 

خیلی از زن و شوهرها این جوری زندگی میکنن

از ازدواج یه مدت که بگذره دیگه ذوق و شوق شدید برای این کارا نمیمونه عادی میشن برای هم زن و شوهر 

بیشتر فکرشون میشه مشکلات زندگی 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏