2777
2789
عنوان

سربازی رفتن خانم ها

380 بازدید | 27 پست

دوستان چرا مردم اینقد حمایت کردن از کارزار سربازی دختران

اصلا چرا کارزار مخالفت با این قانون را نمیسازن

حتی کاربرای شرکت های دانش بنیان مگه میشه اصلا چرا ملت راحت گول میخورن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. احتمالا برخیشون در این قد و قواره نیستن اصلا

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

اونایی که این کارزارو امضا کردن بیخیال شدند ولی بعضیا تو نی نی سایت نه!

!

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

من که عکساشو دارم نشون میده سربازی رفتم با لباسای داداشم عکس گرفتم😎😎😎

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

به کامنت‌های اون کارزار نگاه بنداز پر از زن_ستیزی# هست

وگرنه اگه مشکلشون سربازیه چرا کارزار لغو سربازی برای پسرا رو اینقدر پسر امضا نکرد؟ چرا اونو اینقدر پیگیری نکردن؟

اینا مشکلشون با جنسیت زن هست زن ستیزن 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه کارزار هم هست "مخالفت با کارزار سربازی دختران" برید اونو امضا کنید 

ونگوگ تو یکی از نامه هاش به برادرش می‌نویسه:           《 انسان ها طوری با من برخورد می‌کردند انگار من قلبی ندارم.》  منم همینطور ونگوگ، منم همینطور.