2777
2789
عنوان

من دیگه سایت نمیام🫠🥲💔

351 بازدید | 36 پست

دقیقا مثل همون روزا که یه دختر ۱۸ شاله پشت کنکوری بودم داره منو از هدفم دور میکنه منی که این همه تلاش کردم برا کنکور خیلی حیفه به خاطر نی نی سایت بازم ببازم 

بعد تیر میام اینجا و خیلی به خودم افتخار میکنم نه بخاطر اینکه موفق شدم چون اون هرچی خدا بخواده بخاطر اینکه من همه ی تلاشمو کردم و از همه وقتم به نحو احسن استفاده کردم و خدا هم به من کمک کرد هم مرخصی بدون حقوقم اکی شد هم یازدهم حذف شد پس من باید تمام خودم رو بذارم و وقتم رو نی نی سایت هدر ندم

نی نی سایت قشنگم بعد کنکور تیر دوباره میام و قسم میخورم تا اونموقع حتی یکبار وارد این سایت نمیشم به هودم امشب هفت اسفند چهارصد و سه قول میدم 💕

یه خانم پرستار موفق و با انرژی😌😋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی یارو بگو لغو بزنه برو به درس و مشقت برس

لغوم بزنه عادی میتونم بیام سایت بخونم چشام خسته شه سرم درد بگیره و از برنامم عقب بمونم سرکار و شیفت رفتن به اندازه کافی وقت منو میگیره باید خودم مدیریت کنم و نخوام که بیام اینجا

موفق باشیامیدوارم منم موقع نتایج بیام تاپیک قبولیمو بزنم و بتونم تو این چند وقت تلاش کنم:)

تو هم همینطور عزیزدلم شما هدفت چیه؟

موفق باشیامیدوارم منم موقع نتایج بیام تاپیک قبولیمو بزنم و بتونم تو این چند وقت تلاش کنم:)

تو هم همینطور عزیزدلم شما هدفت چیه؟🩵