2777
2789
عنوان

دلشوره دارم توروخدا بیاین

145 بازدید | 21 پست

من سه ماهه با نامزدم بهم زدم بعد امروز ی پیج فیکی که دقیقا دوتا عدد اخرش دقیقا شبیه شمارشه به دوستم ربکوست داده باایدی فیک دخترونه بعد ی دونه بیشترم فالور ندارع ممکنه همین نامزد اسبق من باشع؟ دلم شور افتادع اخه برا چی باید بیاد دوستمو فالو کنه خودم اینستا ندارم من فعلا هنوز هیچی نگفتم اخه مطمبن نبستم خودش باشه ولی دلشوره افتادع توجونم چرا میخواد رابطمو بادوستام بهم بزنه همش استرس دارم حالم خرابه  توروخدا بگید چیکار کنم ب دوستم بگم؟ ممکنه اصن اون باشه !؟حالم خرابه هرکی حالمو خوب کرد صلوات میفرستم براش

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوستت دوست باشه رابطه اش باهات خراب نمی شه

ممکنه هم اتفاقی باشه اینم در نظر بگیر

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

وای دختر چرا اینقدر نگرانی تو😐🥲🫂

صبر کن ببین چیکار میکنه

از دوستت بعدا پیگیرش شو ببین واکنشی نشون داده یا ن

یا حتی اگه میتونه دوستت بهش ب یه بهانه ای پیام بده

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

وای دختر چرا اینقدر نگرانی تو😐🥲🫂صبر کن ببین چیکار میکنهاز دوستت بعدا پیگیرش شو ببین واکنشی نشون د ...

به دوستش بگه حتما میونه اشون بهم می خوره

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
اگه دوستت دوست باشه رابطه اش باهات خراب نمی شهممکنه هم اتفاقی باشه اینم در نظر بگیر

ممکنه پشت سرم کلی دری وری و چرت ب دوستم بگ و من نمیخوام رابطه دوستم خراب شه بخدا تنهادوستایی ک گیرم اومده و خوب بودن همین دونفرن قبلا تعریفشو خیلی کردم جلو نامزدم 

فرض که اون هم باشه دلشوره نداره

دوستت اگه عاقل باشه خودش میفهمه و طرف حق رو میگیره و وگه نباشه بهتر که رابطه ات باهاش تموم شه

دیوار مهربانی رو دیدی؟ تو جنسی که نیاز نداری میذاری اونجا دیگه چکار داری کی برمی‌داره.

بیخیال باش

وای دختر چرا اینقدر نگرانی تو😐🥲🫂صبر کن ببین چیکار میکنهاز دوستت بعدا پیگیرش شو ببین واکنشی نشون د ...

بخدا بعد ازمدتهاست دوتا دوست خوب اومدن توزندگیم نمیخوام از دستشون بدم و هم دانشگاهیامن خیلی خوشم میاد ازشون 😭دلم نمیخواد این دونفرو ازدست بدم  همش ترس از دست دادنشونو دارم 

فرض که اون هم باشه دلشوره ندارهدوستت اگه عاقل باشه خودش میفهمه و طرف حق رو میگیره و وگه نباشه بهتر ک ...

اخه بالفرض اصلا اون باشه چرا ب دوستم باایدی فیک پیام داده چرا میخواد منو بدنام کنه؟💔💔💔

بخدا بعد ازمدتهاست دوتا دوست خوب اومدن توزندگیم نمیخوام از دستشون بدم و هم دانشگاهیامن خیلی خوشم میا ...

دوست اگه دوست واقعی باشه پشتتو میگیره و هواتو داره

پس بذار اینم ی امتحانی باشه تا ببینی دوستات لیاقت تورو دارن یا نه

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

اخه بالفرض اصلا اون باشه چرا ب دوستم باایدی فیک پیام داده چرا میخواد منو بدنام کنه؟💔💔💔

چرا بدنام اخه؟

خب گفتی از دوستت زیاد تعریف کردی پیشش ، شاید دیده آدم خوبیه میخواد باهاش آشنا بشه

دوست اگه دوست واقعی باشه پشتتو میگیره و هواتو دارهپس بذار اینم ی امتحانی باشه تا ببینی دوستات لیاقت ...

ممکنه خودش باشه؟