2777
2789
عنوان

از آدمای اطرافم خیلی عصبیم

224 بازدید | 26 پست

هر تو جامعه هس هر حرفی ک باتشر بهم میزنه ناراحت میشم از آدمای دانشگا و بازار و کادر درمان بگیر تا هر کس و ناکسی خیلی عصبی میشم میشینم بهش فک میکنم حرصم میگیره دلم میشکنه چن روز حالم بدمیمونه کسی بم پیشنهاد میده جرئت ندارم ن بگم ک بهم حرف بدی نزنه ،پرستار مث سگ باهام رفتار میکرد جرئت نداشتم بگم کدوم تخت برم میترسم سرم داد بزنه،فروشنده میگه چرا فلان چیزو نمیگیری روم نمیشه بگم پسندم نیس ک از واکنشش ناراحت نشم تو کلاس دانشگا حتی برای حضور وغیابمم استرس دارم و میترسم مسخره شم چیکار کنم بخدا خسته شدم از این روحیاتم هیچجوره هم نمیتونم ب چپم بگیرم شبو روز فک میکنم ب رفتار ادما

چه بهترین باشی چه بدترین یه سریا هستن که ذهنشون مشکل داره بیخیال همه از زندگیت لذت ببر هیچکسو تو ذهن ...

همه رو بزرگ و مهم میدونم طوری ک جلوشون استرس میگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چجوری یاد بگیرم

اگه چیزی نپسندیدی بگو نمیخوام 

طرف میخواد جونش دربره بگی اینو نمیخوام 

سلیقه ات نیست 

هیچ وقت هم بخاطر این موضوع فروشنده نمیاد داد و بی داد کنه اگه کرد مشخصا گوه خوری اضافه کرده یاد بگیر از این مدل رفتارا نترسی 

کلا خیلی چیزا هست که میتونستم بهت بگم درباره اش ولی خب توی ی پیام نمیشه گفت خلاصه که یاد بگیر موقعیتا رو 

اگه چیزی نپسندیدی بگو نمیخوام طرف میخواد جونش دربره بگی اینو نمیخوام سلیقه ات نیست هیچ وقت هم بخاطر ...

ن مثلا من از همون نگاهش ک قراره چپ چپ نگام کنه یا دهنشو کج کنه ک چرا گفتم پسندم نشد هم بهم میریزم 

ن مثلا من از همون نگاهش ک قراره چپ چپ نگام کنه یا دهنشو کج کنه ک چرا گفتم پسندم نشد هم بهم میریزم

خب من بهم نمیریزم چون اومدم خرید کنم چیزیم که بخوام میخرم حقمه که انتخاب کنم 

از این چپ چپ نگاه کردنا هم داشته باش ی جوری بهش نگاه میکنم که خودش چپ کنه 😂

خب من بهم نمیریزم چون اومدم خرید کنم چیزیم که بخوام میخرم حقمه که انتخاب کنم از این چپ چپ نگاه کردنا ...

من حرصم میگیره رو اعصابم میره مثلا اگ بگم پسندم نیس

اونم یجوری لوس ک چندش نگا سر تاپام میکنه فروشنده های خانم بیشتر اینجورن هوف خدا

من حرصم میگیره رو اعصابم میره مثلا اگ بگم پسندم نیساونم یجوری لوس ک چندش نگا سر تاپام میکنه فروشنده ...

خب رو مخ که هست 

ولی تو هم جلوی آینه تمرین کن چند مدل نگاه کردن که به طرف حس بد بده

خب رو مخ که هست ولی تو هم جلوی آینه تمرین کن چند مدل نگاه کردن که به طرف حس بد بده

همش باید جنگ روانی راه بندازن ینی ی طرف سالم وجودنداره بی دردسر خرید کنم.مرسی ازت

همش باید جنگ روانی راه بندازن ینی ی طرف سالم وجودنداره بی دردسر خرید کنم.مرسی ازت

بابا فروشنده سالم چیه 

تو از هر جایی که رد بشی کسایی که سلامت روانشون بالاعه پیدا نمیشه یا خیلییی کمن 

وگرنه که ما حالمون این نمیشد

بابا فروشنده سالم چیه تو از هر جایی که رد بشی کسایی که سلامت روانشون بالاعه پیدا نمیشه یا خیلییی کمن ...

من واقعا اعصابم ضعیف میشه ،هر جا میرم از اینجور دخترای سلیطه ب تورم میخورن ک اگ بگی نمیخام یجورچندشی نگات میکنن حس ناکافی بودن میکنی اسنپ سوار شم طرف بیشعوره استادا و همکلاسیا بماند اگ ب چپم میگرفتم آلان روانی نمی‌شدم خیلی رو ضعیف شدن اعتناد بنفسم اثر گذاشتن

من واقعا اعصابم ضعیف میشه ،هر جا میرم از اینجور دخترای سلیطه ب تورم میخورن ک اگ بگی نمیخام یجورچندشی ...

دختر سلیطه که همه جا هست 

من خودم ۵ ساله که از محیط بیرون دور موندم 

ولی اگه بخوام به کسی برینم اول به منفعت و ضرر خودم فکر میکنم  بعد حرفی که میخوام رو میزنم