2777
2789
عنوان

کدوم تاپیکها از ذهنتون بیرون نمیره

232 بازدید | 22 پست

یکیش تاپیک چند شب پیش بود که شوهر بدون مقدمه و با لحن جدی به خانمش میگه «چقدر زشتی تو». بعد دیدم یکی دو تا از کاربرها هم شکلک خنده گذاشتن. برام عجیب بود به چنین چیزی میخندن. من اگه بودم و خانمم چنین حرفی بهم میزد شوکه میشدم. این جمله از تنفر شدید میاد.

یکیش هم شوهره استاد دانشگاه بود ولی دست بزن داشت.

چقدر درون زندگیها اتفاقات ناخوشایندی میوفته. آدم این چیزا رو میبینه از ازدواج دلسرد میشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک دختر مشهدی که زنه یه آقای سیستان بلوچستان شد. 

خیلی تو پربازدید بود ولی احتمالا الان همه یادشون رفته

خیلی با حاشیه و سختی به عشقش رسید ولی بعد 3.4ماه زندگی شوهرش مرد😞

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

اینکه مرد ها توی سایت زنان و زایمان هستن 

مگه میخوان زایمان کنن؟

یا سوالات زنانه دارن؟

یا اینکه چرخه ی قاعدگی دارن؟

یا حتی تخمدان و رحم دارن؟

و یا اینکه خاله زنکن؟

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

شاید شوهره خسیس بودشاید نمیشد گوشت بخوره

خسیس فک نکنم بوده اما میگفت من هروز باید چند تیکه گوشت کباب میکردم و شوهرم دلیلی نمیدید هروز بخورم .من دور از چشمش انجام میدادم وبخودم میرسیدم 😂وااای چقد رو مخ بود و خودخواه

دختری که میخواست با افغانستانی ازدواج کنه و خیلی اصرار داشت

دُوری هستم با حافظه ۳ ثانیه‌ای🐟چون روی تعداد پستام وسواس دارم، بعد از ۳ دقیقه پاکشون میکنم🙂‍↔️متوجه شدم شناساییم کردی، سوتی دادی😉😄کاش نجاتم بدی🥺😔🖤کاش میشد همه پستا و تاپیکامو حذف کنم که اینجا هیچ اثری ازم نباشه😫کاربر الحجاب زن نما هستش، درخواستشو قبول نکنید، دنبال کثافتکاریه🤦🏻‍♀️نشان تو گه از زمین، گاهی ز آسمان جویم، رهی اگر پویم، ره تو می‌پویم، بگو کجاییی؟🫠با یاد توام هرجا هرجا، ترکت نکنننننم❤️

اینکه مرد ها توی سایت زنان و زایمان هستن مگه میخوان زایمان کنن؟یا سوالات زنانه دارن؟یا اینکه چرخه ی ...

من خودم دخترما اما هیچ سوالی راجب پریودی و زنانگی و حاملگی ندیدم اگه کسیم تاپیک بزنه همه میگن حیات کجا رفت و خجالت بکش و باز وای رخت خوابا پهن شد و .....

من خودم دخترما اما هیچ سوالی راجب پریودی و زنانگی و حاملگی ندیدم اگه کسیم تاپیک بزنه همه میگن حیات ک ...

درسته ولی اگه اقایون تو سایت نبودن میتونستیم سوالامون رو واضح بپرسیم

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

تاپیک خودتون در مورد فتیش

اول اینکه من در مورد اون موضوع تاپیک نزده بودم. تاپیک برای یه کاربر دیگه بود که در موردش صحبت کرده بود.

دوم اینکه شما خیلی راحت به دیگران برچسب میزنی. ولی کسی با شما این کار رو بکنه ناراحت میشید.

اول اینکه من در مورد اون موضوع تاپیک نزده بودم. تاپیک برای یه کاربر دیگه بود که در موردش صحبت کرده ب ...

شما هر برچسبی میخوای بزن

من توی تاپیک خود شما بودم که شاکی بودین چرا نذاشتن تاپیک فتیش پا ادامه پیدا کنه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...