2777
2789

خواب ساعتش و ماهی که خواب میبینی تاثیر داره صدقه بذارید ان شاءالله که خیره

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نترس فقط فردا صبح صدقه بده 

اگر توانایی مالی داری مرغ زنده بگیر خون ریزی کن

خوابت برای اب روان تعریف کن بره

ب کسی نگو

دستت مثل قنوت کردن کن ۷بار حمد بخون برای رفع بالا

ب ۶جهت خودت توحید بخون فوت کن

۴قل و آیت الکرسی

اینا همه راه های دفع بلاس

متاسفانه تعبیر خوبی نداره

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
دیشب بودهوقتی بیدار شده انگار موقع اذان بودهچجوریه؟

خواب رو ساعتی دیده ک دقیقااا تعبیر میشه ولی راه هست ک تعبیرش برعکس بشه ک برات نوشتم گلم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
بگو عزیزم

ممنونم

من درگیر یکسری روابط بد عاطفی شدم

دیشب خواب دیدم با مادرم رفتیم پیش یک پیرمرده که میگفتن دعانویسه و مشکل رو بهش گفتم ایشون شروع‌کرد روی کاغذ شکل و شمایل کشیدن که یک مرد بود و یک زن و توی سر مرد پر از قفل کشیده بود 

بعدش این کاغذ رو توی اسپند سوزوند و از خاکسترش زد وسط پیشونی من و گفت بعدا پنج بار بشورش 

وقتی کارش تموم شد بهم شیرینی خامه ای داد و از اونجا با مادرم خارج شدیم 

خیلی از دیشب ذهنم درگیرشه 

عزیزم نترس فقط فردا صبح صدقه بده اگر توانایی مالی داری مرغ زنده بگیر خون ریزی کنخوابت برای اب روان ت ...

شوهرم اینو دیده من اینجوری شدم

الان صدقه دادم فردا بدم یه مرغ قربانی کنن

اینایی هم که گفتی انجام میدم