2777
2789
عنوان

حالم بده تو رو خدا بیااییین

130 بازدید | 14 پست

خییلی حالم بده از صب تا حالا هیچی نخوردم معده درد شدید حالت تهوع گوش درد شدید رفتم دسشویی میاوردم بالا و بلند بلند گریه میکردم  فک کنم طبقه پایین هم صدامو شنید کل خونم ترکیییده حتی نمیتونم وسیله جلو پامو بردارم یکی هم نیست بیاد یه سری بهم بزنه فقط مادرم میومد ک اونم یه شهر دیگس فقط اون درک میکرد دوتا خواهر دارم اصلا زنگ نمیزنن خوبی یا نه تو رو خدا زن حامله دیدین کلا ادم مریض تو اقوام یا همسایتون بود برید  بی منت کمکش کنید بهش زنگ بزنید  خدا هیچ انسانیو محتاج دیگران نکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمم الهی بمیرمپاشو یه موزیک شاد بزار دستو صورتتو بشور یکم آرایش کن برقص کاراتو کم کم بکن بعدشم یه ...

از درد شدید گوش و معده درد شدید  نمیتونم درد رو ادم بی درد نمیفهمه 

عزیزم قربونت برم درکت میکنم  من استراحت مطلقم بارداری پر خطر مادر شوهرم و جاریم دیوارب دیوارم خواهرشوهرم ۱ کوچه فاصله س ۸ هفته م سر نزدن میدونن مادرم نمیتونه سرطان داره زمین گیره  بازم دلشون نمیسوزه .

متوجه‌ام گلم من تازه عمل سختی داشتم هنوز بخیه هام تازس🥲میدونم درد داری نمیشه مسکن بخوری؟

چ قرصی از بس قرص عفونت قرصای دیگ خورذم اگ باردار نبودم باز راحت هر قرصی میخورذم

عزیزم قربونت برم درکت میکنم من استراحت مطلقم بارداری پر خطر مادر شوهرم و جاریم دیوارب دیوارم خواهرش ...

اخی الهی اگ همسایم بودی بعضی وقتا میومدم کمکت من استراحت مطلق نیستم ولی دو سه روزه شدید حالم بده

چ قرصی از بس قرص عفونت قرصای دیگ خورذم اگ باردار نبودم باز راحت هر قرصی میخورذم

استامینوفن ۵۰۰ 

دکتر داد بمن 

نمی‌دونم میتونی بخوری یا ن

شیاف دیکلوفناک خوبه 

ژلوفن اینا

بپرس برای بچه ضرر نداشته باشه

سلام عزیزم،کاملا درکت میکنم،شرایط منم مشابه تو هست،دوتا بچه مدرسه ای هم دارم...دو هفته قبل یکیشون مریض شد و منم مریض شدم،اوایل این هفته هم یکی دیگه شون مریض شد و منم از امروز علائم دارم...خیلی سختم هست،همسرمم تا دیروقت سرکاره،کمکی هم ندارم که بچه ها رو با این شرایطم بهشون بسپرم...من ۲۲ هفته هستم،تو چند هفته ای؟