2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی

104 بازدید | 10 پست

میگم من خالمو تازه از دست دادم دیگه که اون دنیاس علاقه ای به ماها نداره؟ ما خیلی همو دوست داشتیم

😔

دلمو نشکنید اگه جوابشو نمیدونید

اگه من الان تو یه تاپیک سرکاری دارم نظر میدم ایشالاااااااا استارترش به زمین گرم بخوره ک دروغ میگه   

هیچکس نمیدونه اون دنیا چطوریه

شاید زندگی پس از مرگم وجو داشته باشه

بلخره ما ۷ طبقه اسمان دارم

تو یکی از اون دنیا هاس یا به ارامش رسیده

باز معلوم نیست

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز رمضون شد این برنامرو شروع کردن یاد کرده نکردمون میفتیم😂😂

خاله من تازه فوت کرده چه ربطی به برنامه داره 

اگه من الان تو یه تاپیک سرکاری دارم نظر میدم ایشالاااااااا استارترش به زمین گرم بخوره ک دروغ میگه   
عزیزم اون فقط جسمش رو از دست داده تا زندگی جدیدی شروع کنه دلیل نمیشه که عزیزانشو فراموش کنه

😭😭😭😭

خدا به دلت ارامش بده عزیزم روح خالتون در ارامش باشع

ممنون عزیزم سلامت باشید