2777
2789

به من گفت تو برای پسرم کم بودی دختر عمش به من گفت بیاین منو بگیرید برای فلانی(اسم شوهرم)من گفتم به پدرمنم گفته بودن دخترت از سراینا زیاد بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهرم یه عادت بدی داره وقتی میخواد از کسی تعربف کنه میگه سفیذ و خوشگل وقتی میخواد بگه طرف زشته میگه سبزه یا سیاه زشت

بعد پوست منم گندمی یا میشه گفت تقریبا سبزست😕

یبار دیگه هم برگشت جلو شوهرم گفت کاش نمیرفتی این رشته رو بخونی شیفت شب دارین محیط بیمارستانم کثیف(منظورش جوش و ادماش بودن) مغلوم نیست چه اتفاقا که نمیوفته😕😕😕

به من گفت ،بهم گفتن خدا لعنتت کنه این چه زنیه واسه پسرت گرفتی،خخخ،خدا بیامرزش

معلومه خدابیامرز دروغ گفته😂

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

والا من اکثرا حرف بد شنیدم، کاش میگفتی حرف خوبش چی بود

میگفت مردم میگن دختره مطلقه است، زن طلاق گرفته است(نبودم، و ته اش برا اون یکی پسرش مطلقه گرفت)

گفت اومدم خونه فامیلات یکی پولام رو از کیفم دزدید

گفت یکی اومده گفته این دختر رو به پسرم گفتم بگیره پسرم گفته عمرااا

گفت باید ماهی فلان قدر پول بهم بدی

اووو تا فردا هم بگم تموم نمیشه

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

فعلا هنوز اونقدر رابطمون جدی نشده 

ولی یه دختر دایی کنه داره نامزدم چندین ساله هی بهش پیام میده و زنگ میزنه میگه دوستت دارم و نامزدمم هر بار باهاش برخورد کرده و گفته علاقه ای بهت ندارم الان یه باند شدن میگن دختر داییت خوبه🤦🏻‍♀️

در صورتی ک از همه لحاظ من از دختر داییه سر تر و خوشگل ترم

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد