2821
2789
عنوان

از مامانم متنفرم

559 بازدید | 25 پست

لطفا اگه مادر خوبی دارین فخر فروشی و توهین نکنید حالم واقعا از خودم به هم میخوره 

بنده یه مادر دارم فوقققق العاده پسر دوست ما ۵ تا بچه ایم و من بچه اخریم بچه اول خانواده پسره و بچه دوم و سوم دختر بچه چهارم هم پسر یعنی داداشم و خواهرام هررررر کاری کنن بهشون کاری نداره ولی به من که میرسه میشه شمر بابام واقعا خوبه تا حالا از دستش کتک هم نخوردم ولی مامانم منو سیلی زده کمربند زده و ..... در حالی که با بچه چهارم داداشم حتی یه سیلی بهش نزده در حالی که خیلیییی عذر میخوام عوضیه من باشگاه میرم امروز با دوستم یه دور خیلی کوچولو زدیم یهنی تو راه برگشت از باشگاه به خونه یه دفعه برگشتیم تا چند قدم بیشتر باهم باشیم مامانم ما رو دید دوستم رو دعوا کرد و راستی مامان دوستم راجب این میدونست ولی وقتی مامانم منو دید بهم فحش داد وقتی هم برگشتم خونه به دوستم و مامان دوستم هم فحش داد گفت فردا میرم خونه مامان دوستم راجب این میگم در مورد درس ها هم خیلیییییییییییییی بهم گیر میده در حالی که داداشم نمره ۴ هم بشه کاری بهش نداره همش بهم دستور میده فلان کن بهمان کن اگر انجام ندم هزارتا فحش بهم میده تو چند تاپیک قبلیم هم گفتم داداشم که بچه چهارم داشت من رو از خونه پرت میکرد بیرون بیخیال نشسته بود داداشم از قلکم یا حسابم پول برداره هیچچچچچ عیبی نداره همش بهم میگه ولگرد و هزارتا چیز دیگه بابام هم چیزی نمیگه یعنی واقعا به کسایی که مادر خوب دارن و مامان دوستم حسودیم میشه در کل خیلی بهم بدی کرده کاش تو یه خانواده دیگه یا یه شهر دیگه زندگی میکردم اونم تنهایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز