2777
2789
عنوان

من ادمیم که هرکسی رو دوست ندارم 🔞

698 بازدید | 39 پست

ایموجی برا جذب شما بود ببخشید 😂موضوع خیلی ذهنمو درگیر کرده

بحث این نیست بگم من خاصم...

نه اینطور برداشت نکنید 

فقط میخوام خصوصیاتم رو بگم و یکی بهم حق بده تا خودم رو سرزنش نکنم

من ادمیم که از هرکسی خوشم نمیاد یعنی بهتره بگم افراد خیلی خیلی کمی پیدا میشن من باهاشون اوکی بشم گرم بگیرم و احساس راحتی کنم

مثلا کارم توی سالن زیبایی هست

وقتی میبینم بقیه دائم در حال حرف زدن گرم گرفتن غیبت کردن پشت این بد گفتن و خوب گفتن هستن و احساس خستگی نمیکنن از اینننن همه صحبت

و گاهی به من میگن انرژیت کمه احساس میکنم واقعا مشکل دارم من

ولی واقعا من انرژی انجام کار و حرفه خودم رو دارم

صرفا حرف زدن با اکثرشون رو دوست ندارم 

به موقعه شوخی و حرف میزنم 

بیشتر کارام دوست دارم تو ارامش و سکوت انجام بدم تا اینکه هییییی حرف بزنم حین کار و سر مشتری رو به درد بیارم 

نمیدونم چرا خودمو سرزنش میکنم گاهی و میگم تو باید با همه گرم بگیری و حرف بزنی زیاد

حتی یه بار از مامانم پرسیدم اگر منو نشناسی که تصوری از من داری

میگفت ناز داری خودتو میگیری خیال میکردم خیلی مغرور باشی بعد ادامو درمیاورد😂🤦🏼‍♀️

ولی من از مغرورا متنفرممم و واقعا نیستم 

رفتارم غلطه یا کنار بیام با خودم؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متنفرم از اینکه بهم میگن بی انرژی و اعتماد ب نفسم رو میارن پایینچی کنم

دوس دارن تو هم همراهیشون کنی که خوش بگذره بهشون حالا راستی شما که آرایشگری بگو منی که الان شرایط مالی آموزش و دوره دیدن ندارم واسه آرایشگری ولی رنگ و کوتاهی و اصلاح و میکاپ بلدم اولین حرکتی که کنم چی خوبه برم دستیار بشم خوبه کسی به نظرت همچین موردی رو لازم دارن

ببین اتفاقا خوبه لولت حفظ میشه پاتم گیر نیست هیچوقت

ادم وقتی زیاد حرف میزنه یا اطلاعات میده از خودش یا پشت بقیه حرف میزنه یا سوتی میده ک بعدا چوبی تو سرش میشه فردا یکی بگه تو فلان حرفو زدی بقیه باور نمیکنن میگن این اهل حرف نیس

بیخیال اگه رفتارت توی زندگیه خودت تاثیر نداره چرا بخاطر بقیه میخوای تغییر کنی؟

مدلت همینه ولی اگه خودت اذیت میشی رفتارتو تغییر بده

خدایا قربونت برم❤ ناامید نکن دلی که امیدش تویی:)