2777
2789
عنوان

به نظرتون اینجوری زشته مهمونی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم میخوام غذام عالی باشه هم نمی‌خوام خیلی خرج بزنه بالاانقد همه چیز گرون شده آدم یه مهمونی میخواد بد ...

راست میگین درک میکنم واقعااا این شرایط برای هممون شده پس نهایتش اگر درحد توانت سه تا رون بود سیب زمینی کنارش زیاد سرخ کن یا چندتا تیکه هویج کنارش بچین یا همون یه نوع غذایی که گفتم رو با سوپ وخرما وپنیر اینا بزار

خیلی زیاد نیست ؟مثلا مامانم میریم خونشون چهار تا تکه میزاره واسه پنج نفرمون زیاد میاد غذا حالا من دو ...

نهههه زیاد بیاد بهتره تا کم بیاد سه تا رون آخه شاید هرکس دلش بخواد یه رون بخوره ببینن کمه زشته یا یک نوع غذا اندازه وعالی درست کن با سوپی خرما و پنیر سبزی چیزای افطاری دیگه یا اگر دونوع درست میکنی کم درست نکن آبرومندانه تره از  سر سفره غذا اضاف بیاد یکم ولی نزار کم بیاد یه موقع

هم میخوام غذام عالی باشه هم نمی‌خوام خیلی خرج بزنه بالاانقد همه چیز گرون شده آدم یه مهمونی میخواد بد ...

عزیزم هرکس شرایط خودش رو داره نسبت به شرایطت همین که میخوای همه چی عالی باشه خوبه سالاد وژله هم که داری دوتا بشقابم سبزی خرما ابنا بزار سفره پر میشه سعی کن با چیزای ریزه میزه و دور غذایی سفره رو پر نشون بدی خیلی هم خوب میشه

عزیزم بستگی به خوراک خودتون داره بعضیا پرخورن و بعضی کم خور

من خودم باشم فقط مرغو میپزم با اب مرغم سوپ میپزم

ما یه رون مرغو دو تیکه میکنیم برای هر نفرمون کافیه