2777
2789

بابا ی ست بیرونی تیشرت شلوار پیش دختر داییم سفارش دادم( دختر دایی مامانمه ولی خب همسنیم ) .اولا ک هزار تومان تخفیف نداد

گفت ۷۵۰ همونچ دقیق فرستادن همون شب 

الان سه روز گذشته هنوز ارسال نکرده هی امروز فردا می‌کنه دو روزه قراره بفرسته هی میگه منتظرم پستچی بیاد از دم مغازه ببره نمیاره عکس از محصولی ک سفارش دادم می‌فرسته ک آدرس اینا رو نوشته من گفتم عزیزم همون‌طور ک من سریع درجا بدون تخفیف پول رو واریز کردم انتظار دارم توام فرداش میفرستادی الان دوروز گذشت نفرستاد حالا باز گفت فردا. گفتم خب خودت برو اداره پست ارسال کن (( دلیلی ک نمیبره دم اداره پست یا هزینه تاکسیه یا تنبل بازیش نمی‌دونم واقعا خیلی عصبانیم از دستش))

یعنی واقعا باید بگم؟😒 یعنی ادمو پشیمون میکنند از خرید.... چیکار کنم بنظرتون ؟

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

حالا باز گفت فردا صبح خودم میرم دیگه 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

حالا اگه واسه غریبه میخواست بفرسته مطمئنم سریع می‌رفت واسه من ک‌فامیلم بیخیالی می‌کنه بی مسئولیت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید از اول میگفت که قراره اینجوری ارسالش کنه

مثل من رفتم برای تعمیر مبل ۱۰ میلیون هزینه پارچه مبل دادم 

هنوز نیومده مبلا رو ببره

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞