2777
2789

نه واکسنظو بزن براش خاک و غذای مفیدم بگیر ولی بیشتر از غذای خودتون بهش بده

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونتون آپارتمانیه؟

درمورد گربه اطلاع داری؟میدونی ماهیانه چقدر خرجشه؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

گرفتم همشو ولی من دنبال بچه گربع بودم اینی که 4 ماهشع😐خیلی گنده نیس؟ بنظرت😐

چه فرقی داره گربه برکت میاره

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

خیلی خیلی موهاش میریزه اگه میدونی خسته میشی نیارش خونه دوستم که گربه داشت رفتیم باور کن به همه لباس ...

ممن ایقده عاشق گربم کلا نمیدونممم چرااا همی دردسراشو ب جون خریدم ولی فقط مشکلم سنشه ک 4 ماهشه احساس منم گنده باشع خیلی😂😂😂

ن ویلایع بزرگه خیلیاره اگه ب غذای مخصوص خودش عادت بدی س هفتی 100 برا غذاشه جز شیرو این حرفا

عزیزم سه هفته ای ۱۰۰ هزار تومن؟؟؟؟؟!!!!!

یا غذای خشک باید بدی که باید مارک خوب بگیری اون مارکای آشغال بیشتر مریضش می کنن

یا سینه مرغ بهش بدی که کم کمششششش ماهی یه میلیون خرج داره همراه با خاک گربه و واکسن

گربه ها هم شیر نمی خورن‌.براشون ضرر داره

موضوع دیگه اگه وسواس داشته باشی گربه ها موهاشون خیلییییییی میریزه که راهی هم نداره

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

عزیزم سه هفته ای ۱۰۰ هزار تومن؟؟؟؟؟!!!!!یا غذای خشک باید بدی که باید مارک خوب بگیری اون مارکای آشغال ...

گلممم من جز خاک دامپزشکی غذای خونگی حساب کردم غذای خشکم همسایمون برای گربش میگیره 100 خبر ندارم درس ولی من بیشتر غذای خونگی میدم کلا خرجش زیاد مهم نیس مهم سنشه که 4 ماهشه خیلی گندس نع؟  تا حالا ندیدمش کلا استرس دارم نکنع بزرگ باشه بهم عادت نکنه😂

گلممم من جز خاک دامپزشکی غذای خونگی حساب کردم غذای خشکم همسایمون برای گربش میگیره 100 خبر ندارم درس ...

عزیزم هزینه خیلی موضوع مهمیه!

یکی از آشنا های ما بعد از چند وقت میگفت هزینه هاش بالاست و اون گربه بدبخت رو رفت یه جایی ول کرد در صورتی اون دیگه خونگی شده بوده

اول ببین پول اینکه براش هزینه کنی رو داری یا نه

اگه می خوای کوچک تر باشه ۲ ماهه بگیر

عزیزم هزینه خیلی موضوع مهمیه!یکی از آشنا های ما بعد از چند وقت میگفت هزینه هاش بالاست و اون گربه بدب ...

والا من ایتقد عاشق گربم برا خودم خرج نمیکنم هرچی هس میزارم برا اون اخه هرچی گشتم زیر 4  ماهه نبود این فصل 😂