2777
2789
عنوان

نمیتونم جایی سرکار وایسم

84 بازدید | 10 پست

۳سال فروشنده مبلمان بودم بعد دیگه از بس تو این شغل اذیتم کردن تصمیم گرفتم کارمو عوض کنم خلاصه دنبال کارای منشی گری و....گشتم ی جا رفتم مدیر اونجا روز دوم جلوم ی فوش خیلی زشت داد دیگه نرفتم.رفتم ی جا منشی صنایع الومینیوم بشم برام خیلی سخت بود ی روز رفتم دیگه نرفتم.۳روزم رفتم کارشناس فروش ماشین الات نجاری بشم میخواس کلی ماشین های سنگین صنعتی و....حفظ کنم علاقه مند نشدم واینسادم.چیکار کنم بنظرتون؟چون تو مبلمان وارد بودم و مدیریت نمایشگاه دست خودم بود.الان برام سخته از صفر شروع کنم و اصلا هم دلم نمیخواد مبلمان کار کنم دیگه

شما فقط واسه خودتون میتونید کار کنید نه واسه کارفرما.

شما بافتتون متفاوته واسه این کارا خلق نشدید

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا به نکته خوبی اشاره کردی

چون من خودم تو ۲۴ سالگی متوجه این قضیه شدم. ببینید واسه چی خلق شدید برید سمتش. 

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

میدونی خانما یه وقتایی میترسن از شروع کردن کاری که صفر تا صدش با خودشونه

مختص خانم ها نیست، همه آدم ها همینطور هستن. پدر من با ۶۱ سال سن هنوز منتظره من ورشکست بشم. ده ساله منتظره.

سخت ترین قسمتش شروع کردنشه. 

ترس ذهن آدم رو فلج می‌کنه. 

مختص خانم ها نیست، همه آدم ها همینطور هستن. پدر من با ۶۱ سال سن هنوز منتظره من ورشکست بشم. ده ساله م ...

عجبا😅

دقیقا همینطور هست که میگی 

خودمم شخصیتم اینطوره و دوس ندارم کارفرما داشته باشم 

شغلتون چیه؟ که پدرت اینقد گارد داره بهش

عجبا😅دقیقا همینطور هست که میگی خودمم شخصیتم اینطوره و دوس ندارم کارفرما داشته باشم شغلتون چیه؟ که پ ...

گلخونه، کشاورزی ،پرورش ماهی. هر آدمی که شروع نکرده به شما توصیه می‌کنه نمیشه، ولش کن ،فایده نداره

گلخونه، کشاورزی ،پرورش ماهی. هر آدمی که شروع نکرده به شما توصیه می‌کنه نمیشه، ولش کن ،فایده نداره

چقدر خوب که چند بعدی میتونی باشی 

خب پدر و مادرا ممکنه طرز فکرشون با ماها فرق داشته باشه و اهل ریسک نباشن 

موفق باشی✨

چقدر خوب که چند بعدی میتونی باشی خب پدر و مادرا ممکنه طرز فکرشون با ماها فرق داشته باشه و اهل ریسک ن ...

بافت آدم ها با هم فرق داره، یه عده رو خدا خلق کرده واسه کارمندی و حقوق ثابت و اصلا نباید انتظار داشته باشی که از اون چهارچوب امن بیرون بیان، یه عده هم کلا دنبال دردسر هستن و چالش بهشون شور شوق میده. من به شخصه اصلاواسه پول کار نمیکنم ، اون فرایند و مسیری که طی میکنم واقعا بهم لذت میده