2777
2789

ما رسم داریم ظروف لوازم خواب کلا چیزای ریز با خانواده عروس و وسایل برقی فرش سرویس چوب و... با داماد خانواده من جهیزیه ام رو تهیه کردن اما بخاطر شرایطم   

شوهرم گفته همش رو خودم میگیرم هیچی از خونه بابات نمیخواد بیاری 

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۴۰۰میشه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

والا حدود ۵ سال پیش من فقط وسایل آشپزخونه بجز یخچال همون خرده ریزها حدود ۱۵ تومن درومد امسال ۱۰ براب ...

نام کاربری تون خودش یه جواب بود اصلا😅😅

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

بستگی داری بخای چطور بخریچ مارکایی گرون یا ارزون و...

متوسط رو به بالا

متوسط رو به بالا

اگر ریز به ریز بخواید بخرید با کلی سرویس اشپزخونه فلان ۷۰۰به بالا با مارک های خیلی خوب همگی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بستگی داره چی بخری اگر فقط چیزای معمولی بخوای بگیری جنس معمولی و فقط لوازم ضروری ته دویست سیصد تومن ...

البته من فقط واسه عروس رو گفتم اگر شما کولر و ظرفشویی هم نخوای بگیری میانگین لباسشویی سی تومن تلویزیون سی تومن یخچال ۱۵۰ تومن دوتا فرش معمولی هشتاد تومن سرویس خوابم و مبل اینام معمولی باید صد و بیست در نظر بگیری 

دیگه واسه کل جهاز معمولی ۶۰۰ باید در نظر بگیری