2777
2789

کسی که دوسش دارمو نامزدیمون بهم خورده الان سربازه..نزدیک سه ماهه بیخبرم ازش،بنظرتون زنگ بزنم بهش؟ خیلی دلتنگشم 😞😞

💜خدایا میشه منو به عشقم برسونی؟خدایا سخته دوری و دلتنگی..خدایا خودت مواظب عشق پاکمون باش💜

ماه پیش که مرخصی بود بهم شماره پادگانشونو داد.گف زنگ بزن دلتنگت میشم. گف درس میشه همه چی 😞گف فقط تنهاش نزارم

💜خدایا میشه منو به عشقم برسونی؟خدایا سخته دوری و دلتنگی..خدایا خودت مواظب عشق پاکمون باش💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه دیگه دلیلی نداره رابطه برقرار کنی باهاش

اخه خودش ازم خواست اخرین بار 😞ببین ما به خاطر اختلاف خانواده ها نرسیدیم بهم.لیلی و مجنونیم برا خودمون 😭😭

چرا بهم خورد؟

بابام مخالفت کرد 😞 اونم ماه پیش فقط موقع رفتنش گف تنهاش نزارم تا درس کنه ولی من این مدت زنگ نزدم اصلا.اونم شمارمو نداره عوض کردم. 

ماه پیش که مرخصی بود بهم شماره پادگانشونو داد.گف زنگ بزن دلتنگت میشم. گف درس میشه همه چی 😞گف فقط تن ...

خو بهش زنگ بزن چرا بهم خورد نامزدیتون

psychometrist.ir تست های روانشناسی  

عزیزم ما در جریانه زندگیتون نیستیم نمیدونیم سره چی نامزدیتون بهم خورده خودتون بشینین خوب فک کنین قطعا چون همه شرایطو میدونین بهترین نتیجه رو میگیرین😁امیدوارم که زود مشکلتون حل شه😙

شعورُ به همه هدیه دادن ولی یه عده هدیه رو وا نکرده پس فرستادن 😕

خیلی دلم براش تنگ شده 😞 گاهی صداش میپیچه توو گوشم که اسممو صدا میزنه