شما زیادی باحیا هستین ، بدرد من که شر و شیطونم نمیخوری
حالا اون که بره به درک ولی من موندم مگه قبلنا حیا پوئن مثبت نبود؟!😂 دنیا عوض شده؟؟؟ یعنی من ک خجالتی م و حیا دارم واقعا دیگه دلخواه کسی نیستم؟ همه بفکر … هستن فقط؟!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بهرحال من هرچی هم که باشم حاظر نیستم خودمو واسه هیچ خری عوض کنن
من تلاش نکردم؟ من که بهجای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونهها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستمو دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟
منظورش کارای خاک بر سری بود ک من راحت نیستم باهاش خودمو ول نمیکنم!
خب پس ولش کن
شما که متخصص هم هستی چرا باید خودتو درگیر این چیزای سطع پایین بکنی
من تلاش نکردم؟ من که بهجای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونهها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستمو دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟