2777
2789

ترس نداره، بهت دارو میدن، یک ساعت دراز میکشی و تکون نمیخوری، بعدش کم کم خونریزی شروع میشه، اونموقع تو اتاق راه برو، خوبه.

حتما دمپایی بردار با خودت، زیاد میری دستشویی، راحتتری.

اگر بهت گفتن، ببریمت کورتاژ مقاومت نکن و برو، اصلا اثر بدی نداره.

تازه مطمئن میشی چیزی نمونده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترس نداره، بهت دارو میدن، یک ساعت دراز میکشی و تکون نمیخوری، بعدش کم کم خونریزی شروع میشه، اونموقع ت ...

بخدا انقدر در موردش خوندم که دارم دیونه میشم میگن ممکنه این پروسه قرص و سقط یک روز طول بکشه تا بچه بیوفته و بعد برای باقیمانده میبرن کورتاژ

مگه تو ان تی مشخص نشد؟

عدد ان تی ۲ بود و نارسایی درچه تی آر قلب داشت که دکتر گفت دریچه قلبش به احتمال ۹۰ درصد تا سونوی آنومالی اوکی میشه و عدد ان تی هم بالا نیست خودم رفتم سلفری توی سلفری سندروم زدن و بعدم آمینیو و بعدم دستور سقط

ممنون عزیزم اخه کورتاژ نمیکنن من الان ۴ ماهمه با قرص و آمپول

آمپول ندیدم به کسی بدن حتی کسی که شیش ماهش بود ،ولی قرص میدن که دفع بشه ،بقایارو هم برای کورتاژ میبرن ،خودم تجربه قرصم اینطور بود که توانایی حرکت نداشتم بخاطر تب لرز ،رفتم زیر بتو خوابیدم البته من هفته پایین بودم ،بدن هر کسی نسبت به قرص واکنشش متفاوته یکی هم بود اصلا هیچ واکنشی به قرص نشون نداد

بخدا انقدر در موردش خوندم که دارم دیونه میشم میگن ممکنه این پروسه قرص و سقط یک روز طول بکشه تا بچه ب ...

اره.

دیگه راهی که باید بری، به خودت استرس نده.

من سه بار سقط کردم.

قشنگ درکت میکنم.

آدم هم از نظر روحی داغونه، هم از نظر جسمی.

زایمان طبیعی خیلی درد داره ولی آدم میدونه تهش یه فرشته میزارن بغلش ، بخاطر اون اصلا درد یادش میره.

اصلا استرس نگیر، توکل به خدا برو.

تو بیمارستان آدم خیالش راحته، حواسشون به آدم هست

اره.دیگه راهی که باید بری، به خودت استرس نده.من سه بار سقط کردم.قشنگ درکت میکنم.آدم هم از نظر روحی د ...

دقیقا درسته درد زایمان یه نتیجه ای داره ولی سقط یه درد بی نتیجه اس

شما توی چند هفته سقط داشتین؟