2777
2789
عنوان

پسرم دیگه نمیگه جیش دارم کمممممک

148 بازدید | 13 پست

از پوشک گرفته بودمش حتی پوشک شبم شروع کرده بودم یه بار نصف شبی میبردمش دستشویی وتا خود صبح دیگ جیش نمیکرد ولی نمیدونم چی شده دیگ نمیگه جیش دارم یهو می بینم خودشو خیس کرده هم شماره یک هم دو جفتش یا توشلوار یا روفرش نمیدونم چرااینجوری شده کسی علتشو میدونه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زود زود در روز ببر تو دستشویی بگو جیششششش بزار یاد میگیره باز میگه

بله همینکارو میکنم انگار ک ازاول دارم ازپوشک میگیرم..ولی برام عجیب بود یاد گرفته بود کامل.الان دوباره شده مث اون اوایل

چون تازه گرفتی عادیه اوایل نمیگن شما هر بیست دقیقه یا نیم‌ساعت ببرش دستشویی

تاره نیست ازتابستون شروع کردم و دیگ کامل یادگرفته بود اصلا ب من نمیگفت خودش سعی میکرد شلوارشو دربیاره ومیرفت دستشویی بعد یهو ازاین رو ب اون رو شده شده مث اوایل ازپوشک گرفتنش

من یکی از دخترام از پوشک گرفتم دوسالگی اون یکی الان دوسال و هفت ماهش داره میشه هنوز پوشکه با اینکه میاد میبینه خواهرش داره تو دسشویی کارشو میکنه و به خودشم آموزش میدم ولی از پوشک جدانمیشه گذاشتمش به حال خودش 

نظرشمام محترمه

۲سال و یک ماه

خب زود بوده براش 

پسرا دیرتر از دخترا از پوشک گرفته میشن چه بسا که بعضی از بچه ها تا سه یا سه سال ونیمگی هم نمیتونن بدون پوشک باشن

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
خب زود بوده براش پسرا دیرتر از دخترا از پوشک گرفته میشن چه بسا که بعضی از بچه ها تا سه یا سه سال ونی ...

سه سال و نیم؟؟دیگ بچه شیرخوارنیست ک هم ادارار هم مدفوعش بوی بد وازادهنده ای داره تصور یه بچه سه ساله با پوشک ادم و ب جنون میکشه😑😂

پسرمن خوب بود میگفت یهو نمیدونم چش شد

حتما استرس گرفته خیلی از بچه ها کوچکترین استرسی باعث میشه تاثیر بزاره روی دسشوییشون پسر عموم مادرش افسردگی داشت تا ۱۳ سالگی خودشو خیس میکرد درحالی بسیارباهوش بود 

نظرشمام محترمه