2777
2789

ما مشهدیها یه غذایی داریم به نام «بلغور شیر» 

نمیدونم دیگه کدوم شهرا دارن. ولی برای زمستون مخصوصا روزای سرد فوق العاده ست... 

طرز تهیه ش رو خواستین میگم بهتون. برای سرما خوردگی مخصوصا خیلی خوبه🥰

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بفرمایید به نظر جذاب میرسه 

تو مایه های شیربرنجه؟

من یه مادرم ، یه مادری که سعی داره اول مادر خوبی برای بچه هاش و دوم دوست خوبی برای اونها باشه امیدوارم همه اونهایی که مادرن لیاقت مادر بودن رو  داشته باشن و همه اونهایی که لیاقت مادر شدن دارن، مادر بشن 💜   خودت رو دوست داشته باش رفیق 🙃   یادته کلاس اول که بودی از املا میترسیدی؟ نگذشت؟ رد نشد؟يادته واسه ریاضی راهنمایی ترس داشتی؟ الان چی؟ اصلا یادت میاد امتحانش رو؟یادته واسه امتحان نهایی‌های دبیرستان تا صبح بیدار موندی؟! یادته واسه کنکور چه روزا و شبایی رو با استرس و نگرانی گذروندی؟!ولی الان چی؟ یه لحظه از اون استرس‌ها موند؟ تموم نشدن؟!نمیدونم الان تو چه مرحله‌ای هستی و داری چه فشاری رو تحمل می‌کنی ولی همش رد میشه...الکی خودتو اذیت نکن رفیقو به خودت استرس نده!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما صبحانه میخوریم

چه جالب... کجایی هستین؟ 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

من امروز درست کردم جاتون خالی😋

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
بفرمایید به نظر جذاب میرسه تو مایه های شیربرنجه؟

نه عزیزم.... ما تابستون اگه شیر گوسفند گیرمون بیاد که بهتر. وگرنه با شیر محلی گاو درست میکنیمش برای زمستون. 

بلغور گندم رو پاک میکنیم، میشوریم میزاریم مثل برنج دمی با شیر تا قشنگ به خورد بلغور بره زردچوبه فراوان میزنیم و میزاریم  بپزه. بعد که شیر کشیده شد دم میکنیم تا خوب بپزن.... بعد که دم کشیدن روی پارچه تمیز پهن میکنیم و از هم جداشون میکنیم تا دونه دونه بشن... چند روز که پهن باشن و هی زیر و رو کنیمشون، خشک خشک میشن... بعدش اینا رو تو ظرف توی یخچال میزاریم برای زمستون.... 

من امروز درست کردم جاتون خالی😋

نوش جان