2777
2789
عنوان

یه غذای لذیذ و مقوی مخصوص روزای برفی😋

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 33 پست

برای پختش هم به ازای هر نفر سه قاشق میزاریم با اب و یکم شیر حدود یک ساعت بپزه. بعد پیازداغ میکنیم داخلش میریزیم. سیب زمینی نگینی هم دل بخواهیه... اگر بچه ها سرماخورده باشن شلغمم میزنم که طعم بهشت میگیره 🥰😍

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

مشهد آماده ش رو عطاری ها و بعضی سوپری ها دارن. ولی ما خودمون درست میکنیم مطمئنتره. 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بپزین نوش جان کنین زمستونا و لذت ببرین❤🌹

ما زردچوبه نمیزنیم . سفید درست میکنیم

یه جا هم دیدم رب میزدن... هر کس بهت  به ذائقه ش... شما هم مثل ما درست میکنینش؟ 

نه عزیزم.... ما تابستون اگه شیر گوسفند گیرمون بیاد که بهتر. وگرنه با شیر محلی گاو درست میکنیمش برای ...

چقدر مراحل داره، ماشالله با حوصله این 😁

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

این که توضیح دادی جالب بود ولی من تو مغازه ها دیدم قیافه اش جالب نبود اگه بشه یه بار درست میکنم توضیحات خوش مزه بود .

الان چطور از گلوت پایین میره من دلم خواست🤣

عمروعاص به ابوموسی اشعری گفت:نه تو رای بده نه من!ابوموسی فریب خورد و رای نداد و عمروعاص حکمیت را با رای خود به نفع معاویه تمام کرد.                                                                                                                                 مراقب عمروعاص ها باشیم!!!!!!!!!
برای پختش هم به ازای هر نفر سه قاشق میزاریم با اب و یکم شیر حدود یک ساعت بپزه. بعد پیازداغ میکنیم دا ...

وای شلغم😋 نوش جان، ان شالله که تنتون همیشه سالم باشه و وقت سلامتی این غذارو بخورین نه ناخوشی و مریضی. 

عزیز رفتین حرم منم دعا کنین ❤

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

وای شلغم😋 نوش جان، ان شالله که تنتون همیشه سالم باشه و وقت سلامتی این غذارو بخورین نه ناخوشی و مریض ...

امضات دوست داشتم👌👌👌👌

عمروعاص به ابوموسی اشعری گفت:نه تو رای بده نه من!ابوموسی فریب خورد و رای نداد و عمروعاص حکمیت را با رای خود به نفع معاویه تمام کرد.                                                                                                                                 مراقب عمروعاص ها باشیم!!!!!!!!!
چقدر مراحل داره، ماشالله با حوصله این 😁

فدات عزیزم... زحمتش دو سه روزه. در عوض زمستونا راحتیم دیگه. می ارزه😊😉

وای شلغم😋 نوش جان، ان شالله که تنتون همیشه سالم باشه و وقت سلامتی این غذارو بخورین نه ناخوشی و مریض ...

ممنون از دعای قشنگتون🥰همچنین شما و عزیزانتون

خیلی از تعریفت معلوم خوشمزه است ولی کلی زحمت داره 😫

آماده ش هم هست. اگه مشهدین که اماده بخرین. اکرم نیستین هرموقع تشریف اوردین از اطراف حرم، پنجراه، که معمولا محصولات محلی و روستایی میارن میتونین بخرین و ببرین🌹

این که توضیح دادی جالب بود ولی من تو مغازه ها دیدم قیافه اش جالب نبود اگه بشه یه بار درست میکنم توضی ...

الهی بگردم🙈🙈🙈

واقعا از گلوم پایین نمیره😢

خودم خیلی حساسم رو این موضوع که دل کسی نمونه رو غذام😢

اگه مشهدی برات میفرستم بخدا. فقط ادرس بده