2777
2789
عنوان

کنکور

70 بازدید | 14 پست

خیلییییی ناامیدم اصلا نمیتونم ارادمو جمع کنم بخونم گوشی ندارم ولی همش دارم با لپتاپ فیلم میبینم خیلی میخوابم همش فکر میکنم الان بخونم یا نه اخرش اونایی قبول میشن که سهمیه دارن دوست خودم سهمیه 50 درصد جانبازی داره نخونده قبوله من چیکار کنم اخه  

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

عشقم تاپیکمو با موضوع بچه های کنکوری بیاید انگیزه بخون💓

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم نمیخونم چون نمیدونم چرا

دقیقا هدفی نیست که بخوام واسش بجنگم این شکلی ام چرا برم درس بخونم وخودمو اذیت کنم وقتی هم میتونم خونه بابام بخوابم و غذامو بخورم همین

انسانی‌ام داشتم میخوندم

بعد قرار شد هنر بخونم؛ جدی بودم تا همین یکی دو هفته پیش ولی وقتی دیدم کسی که قول داده بود کتابارو برام بیاره نیاورد منم ازش زده شدم

مامانمم از اول میگف نمیخواد بری دانشگاه‌های شهرای دیگه برو همینجا آزاد شهر خودمون منم فکر کنم کم کم راضی شدم 

ولی بازم خانوادم میگن بخون اگر فرهنگیان قبول شدی برو ولی نمیدونن من نمیخونم😐

عشقم تاپیکمو با موضوع بچه های کنکوری بیاید انگیزه بخون💓

مرسی خوندمشششش و خواستم بگم ایولااااا بهت 

مرسی خوندمشششش و خواستم بگم ایولااااا بهت

قربونت بشم😍

امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیری قشنگم💓

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

انسانی‌ام داشتم میخوندمبعد قرار شد هنر بخونم؛ جدی بودم تا همین یکی دو هفته پیش ولی وقتی دیدم کسی که ...

واییییی میفهممممم دقیقا همینه منم خیالمو راحت کردن که میری ازاد اذیت نکن خودتو
ولی میگم از یه طرفم واقعا دلم میخواد برم یه شهره دیگه نمیدونم باید چیکار کنم

قربونت بشم😍امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیری قشنگم💓

مرسی مرسی امیدوارم توهم هر روز موفق تر باشی  
یه چیزی چجوری ارادمو جمع کنم و اینقدر فرار نکنم از درس؟

واییییی میفهممممم دقیقا همینه منم خیالمو راحت کردن که میری ازاد اذیت نکن خودتوولی میگم از یه طرفم وا ...

من دوست ندارم برم

از خدامم هست برم همینجا کنار خانوادم باشم 

ولی شهر ما کوچیکه دانشگاه آزادش فوقش سه چهار تا رشته داشته باشه و این کار منو مشکل کرده که برم کدوم رشته؟

مرسی مرسی امیدوارم توهم هر روز موفق تر باشی یه چیزی چجوری ارادمو جمع کنم و اینقدر فرار نکنم از درس؟

قربانت

عشقم همین سوالو تو تاپیکم بپرس گم نکنم یه کاری باید انجام بدم جواب میدم بهت

من دوست ندارم برماز خدامم هست برم همینجا کنار خانوادم باشم ولی شهر ما کوچیکه دانشگاه آزادش فوقش سه چ ...

ایندفعه واقعا با علاقه برو با عشق برو نذار بعدا بگی اگه فلان کارو میکردم بهتر بود

قربانتعشقم همین سوالو تو تاپیکم بپرس گم نکنم یه کاری باید انجام بدم جواب میدم بهت

چشم حتما مرسی قشنگم