2777
2789
عنوان

برای ازدواج مجدد چه مهریه ای خوبه❓

295 بازدید | 22 پست

چه مهریه ای  خوبه بنظرتون

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

حق طلاق

و حق حضانت

و حق تنصیف

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج اول و دوم فرقی نمی کنه. زن جنس نیست که دست دوم بشه. بستگی به شرایط زن داره که در صورت طلاق یا اگه اتفاقی برای آقا بیفته چطوری می خواد زندگیشو ادامه بده. شرایط شغلی و مالیش چطوره.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
من باشم مهریه نقدی یا زمین یا خونه میگیرم ...

جدی؟ چقدر؟

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

حق طلاقو حق حضانتو حق تنصیف

تنصیف چیه

جدی؟ چقدر؟

خوب بستگی به درآمد و شغل همسرم داره ... 

البته که حق طلاق .حق خروج از کشور ..رو هم میگیرم .ولی مهریه اصلا سکه رو قبول ندارم 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

خوب بستگی به درآمد و شغل همسرم داره ... البته که حق طلاق .حق خروج از کشور ..رو هم میگیرم .ولی مهریه ...

اها مثلا خوبه ۱۴ تا سکه  دو ملیارد پول  ب نرخ روز و ۵۰۰ عدد گل نرگس

اها مثلا خوبه ۱۴ تا سکه دو ملیارد پول ب نرخ روز و ۵۰۰ عدد گل نرگس

بله معقوله ... ولی بازم میگم بستگی ب درآمد و میزان ثروت همسرم داره .شما اون دو تومن رو بگیر حتی شده پایین شهر یه خونه نقلی برا خودت بخر ... 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

اها مثلا خوبه ۱۴ تا سکه دو ملیارد پول ب نرخ روز و ۵۰۰ عدد گل نرگس

عزیز چون ازدواج دوم هست مهریه زیاد باشه یکم طرف بد بین میشن 

یکم کمتر بگیر 

خوشیخت بشی

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت