2777
2789

یازدهمم تجربی

این چند روز درگیر حواشی و خبرا شدم زیاد نخوندم مثلا دیروز فقط ۳ ساعت خوندم

میخوام ساعت مطالعم دوباره برگرده به قبل که روزای مدرسه تقریبا ۶و۷ ساعت میخوندم

روزای تعطیل چند بخونم چجوری بخونم گه زیاد بشه

روزای تعطیل معمولا حواس پرت تر میشم با اینکه جایی نمیرم

اگه شروه کنم از الان تا نهایی ساعت مطالعم برسه به ۱۰ تا ۱۲ ساعت

میتونم پزشکی قبول بشم؟

عزیزم ربطی به ساعت مطالعه نداره 

باید بازدهی بالایی داشته باشی

هرچند ساعت مطالعه ۱۰ ۱۲ ساعت برای روزای تعطیل خیلی خوبه

اما یهو افزایشش نده که ول کنی وسط راه

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

عزیزم ربطی به ساعت مطالعه نداره باید بازدهی بالایی داشته باشیهرچند ساعت مطالعه ۱۰ ۱۲ ساعت برای روزای ...

مثلا از امروز شروع کنم ۷ ساعت بخونم ۲ ساعت فیلم ببینم همین روند پیش برم خوبه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا از امروز شروع کنم ۷ ساعت بخونم ۲ ساعت فیلم ببینم همین روند پیش برم خوبه؟

اگه قبلا هم ۷ ساعت میخوندی بله خوبه

و فیلم هم فقط مواردی که توش ضعف داری نگاه کن نه همه مباحث

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱