2777
2789

من دیشب به شوهرم دروغ گفتم که می‌خوام برم خونه خالم با ماشینمون ولی میخواستم برم براش کیک سالگرد ازدواج بخرم سوپرایزش کنم بعد تو راه برگشت بارون می اومد ندیدم زدم تو آبا ماشین همونجا گیر کرد هر چی کردم در نیومد بعد از یکی خواستم کمکم کرد درش آورد به سختی 

صبح که بلند شدیم دیدیم ماشین روشن نمیشه و استارست خرابه 

همش میگه تو چرا زدی به آب میگم والا ندیدم قبول نمیکنه از صبح تا الان دارم گریه میکنم که والا نمی‌دونستم 

میگه از یک و نیم تا 12 میلیون خرجش میشه فقط خدا خدا کن که خرجش کم باشه 

دعا کنین خرجش زیاد نشه که تا یه مدت همش میگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه تو از عمد زدی اگه تصادف کرده بودی ناراحت نمیشدم ناهار هم نه اون خورده نه من

مم یار با ماشین شوهرم فجیع تصادف کردم فقط خدا به داد خودم رسیده بود شوهر منم یکم عصبانی شد گفتم ماشین ماله تصادفی من نمیکردم شاید تو میکردی خفه شد برد درستش کرد

نمی دونستم که اینطور میشه الان میگم کاش اسنپ گرفته بودم

به نظرم یه ناراحتیش حق بده یکی به دو نکن ...ابراز پشیمونی کن و درک کن

من خودم باشم هی یکی به دو میکنم که آره خب تصادفه دیگه از قصد که نبوده و این حرفا

ولی اشتباهه اون فقط می خواد که درک شه

درکت میکنه امیدوارم خرج نداشته باشه.به خاطر اینه که همیشه دوست داشتم ماشین مال خود خودم باشه.

خیلی ناراحتم همش دارم خدا خدا میکنم تو این گرونی حق میدم بهش یهویی بخواد ده تومن یجا بده ولی منم تقصیری ندارم

به نظرم یه ناراحتیش حق بده یکی به دو نکن ...ابراز پشیمونی کن و درک کنمن خودم باشم هی یکی به دو میکنم ...

سعی میکنم سکوت کنم یه مدت تا کم کم فشار از روش کم بشه 

خیلی ناراحتم همش دارم خدا خدا میکنم تو این گرونی حق میدم بهش یهویی بخواد ده تومن یجا بده ولی منم تقص ...

من جدیدا شوهرم ماشین و عوض کرده زده به نام خودم ولی میترسم اسنپ میگیرم.تو هم سعی کن روزای بارونی و برفی نرونی عزیزم

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍
مم یار با ماشین شوهرم فجیع تصادف کردم فقط خدا به داد خودم رسیده بود شوهر منم یکم عصبانی شد گفتم ماشی ...

ارع اتفاقه پیش میاد 

شوهرم میتونست بگه اشکال ندارد درستش میکنم گریه نکن ولی بدتر میگه تقصیر توعه

من جدیدا شوهرم ماشین و عوض کرده زده به نام خودم ولی میترسم اسنپ میگیرم.تو هم سعی کن روزای بارونی و ب ...

دیگه هیچوقت تو این اوضاع رانندگی نمیکنم فقط این اتفاق بخیر بگذرع