2777
2789

من کارشناسی روانشناسی خواندم بعد پارسال آزمون آموزگاری دادم قبول نشدم، الانم هر موقع بتونم گاهی میخونم که باز امتحان بدم 

یه دختر ۱۰ ساله دارم اوضاع مالی خوبی هم نداریم حالا یه کار هست کار بسته بندی کیک هستش از ۸ صبح تا ۴ عصر با سرویس و حقوق اداره کار و بیمه 

حالا به نظر شما زشته برم سر اینکار چکار کنم؟؟ خیلی مردد هستم میگم اگه نرم بشینم بخونم به امید معلمی  ممکنه باز قبول نشم

نه بابا چه زشتی

ملت با دکترا اسنپ کار میکنن

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

نه بابا چه زشتیملت با دکترا اسنپ کار میکنن

آخه میدونید چند بار کار اینطوری پیدا کردم بعد برادر بزرگم فوق لیسانس و معلم حق التدریسیه، هی غر زد و می‌گفت زشته ورأی منو زد که نرو بشین بخون برای معلمی 

بعد سنم هم نزدیک ۴۰ ساله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه میدونید چند بار کار اینطوری پیدا کردم بعد برادر بزرگم فوق لیسانس و معلم حق التدریسیه، هی غر زد و ...

والا شرایط خانوادگی تونو نمیدونم ولی به نظرم با لیسانس زشت نیست این کار 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!