2777
2789
عنوان

شوهرم بعداز قطع رابطه اش فحش نداد

351 بازدید | 19 پست

از شوهرم خواستم بعد از قطع رابطه اش با اون زن که بمن خیانت کرده فحش بده گفتش.بده. ..اما بمن زمان دعوا تا دلتون بخواد فحش میده...چرا آخه 

برای هم آرزو خوب کنیم

چون اون خانم فعلا اسمش توی شناسنامه اش نیست . ترسی داره ازش . اما از تو نمیترسه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون اون زن هم شاید فحش میداد یا چیزی می‌گفت نخواست بدتر بشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اونو دوست داره نه تورو

ب خودت اینجوری بگن خوبه!؟؟؟

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

الان باید دغدغه شما این باشه که دیگه تو دعوا و فلان همسرتون ب شما فحش نده ، ن اینکه چرا به اون فحش نداده

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

خدا بهت انرژی بده و قدرت عبور ازش رو بده🤍

شاید میخواد لجت رو دربیاره

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

ب خودت اینجوری بگن خوبه!؟؟؟

شوهره خیانت کرده بهش 

بعد الان دنبال دلیل به اینکه چرا بهش فحش میده 

بهتره وقتی چشام کوره یه نفر حقیقت رو بهم بگه حتی اگه تلخ باشه 

[کاربری برای ۳نفر است]و او از رگ گردن نزدیک تر است🌹❤️.