2777
2789

به مردم مناطق محروم سیستان کمک کنید؟

کاری با مسئول و دولت نداریم یک گروه جهادی رفتن اونجا و دارن مشکلات شش روستا رو برسی میکنن که اوضاعشون خیلی خیلی بده  و قراره به امید خدا و با کمک مردم نیاز های اولیه این هموطنان برطرف بشه برای هم مسیر شدنمون تو این راه بزرگ یه یا علی لازمه

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

کانالی چیزی دارند؟

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به صورت مستقیم کمک میکنم پول دست کسی نمیدم

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

نه

چون این خورده پولا زندگی اونا رو درست نمیکنه

ولی قصد دارم اگه پولدار شدم زندگیشونو تغییر بدم

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

جهادی یعنی کیا؟ موسسات مردم نهاد که خیریه دارن یا عرزشی ها😃؟

اینا کاملا رایگان کار انجام میدن ،مثلا بنا کاملا رایگان ،سفیدمار ،برقکار ،الی آخر 

فقط خرج مصالح و تجهیزات از خیرین هست

😐🤷🏻‍♀️