2777
2789
عنوان

چتونه❓️مگه معلما مقصرند

435 بازدید | 20 پست

که مدارس تعطیل شده ؟

ماهم کارمند دولت هستیم تعطیل شده ماهم باید بمونیم خونه 

هر جا هر کسی مشکل روحی روانی دارع رو قشر معلم تخلیه میکنه 

متاسفم واقعا 

لطفا لایک نکنید .سپاس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلم نشسته خونش ،همش سوالای بی خود وسخت می ده پدر ما مادرا تو خونه دراومده ...خیر سرم غیر انتفاعی ثبت نام کردم ،به زنک میگم بلد نیست بچم ..میگه همه بلدن ...طوری حرف می زده انگار دختر من کودنه 

والا من معلم هستم وقتی تعطیلی اعلام میکنن  ناراحت میشم تمام برنامه هام به هم میریزه.و عملا سه شیفت میشم

.دیشب تا نصف شب درگیر آماده کردن مطالب بودم از کله سحر هم درگیرم.تا آخر شب هم باید درگیر باشم.

پس برم مدرسه کاملا به نفع منه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
معلما خودشون تخت فشارت با این کلاسای مجازی، مدرسه خیلی بهتره

والا من خودم از ۸ پاشدم چایی نخورده سرم تو گوشیه لعنتی‌

بابت کلاس مجازی تا شب سردرد دارم .

بچه هام ک آنلاین نمیشن 

لطفا لایک نکنید .سپاس

ببین یه سری همکارامون هستن که کار ما رو خراب میکنن من الان کلاسم تموم شد به همون کیفیت حضوری برگزار کردم تمرین حل کردم پی دی افشو برای بچه ها ارسال کردم گاهی بچه ها میگن فیلم کلاسو بگیر فیلمشم بده انجام میدم ولی بعضی همکارا به معنی واقعی کلمه گندددد میزنن تر و خشک با هم میسوزه

راست میگن دیگه پسرم کلاس هفتمه هر روز میاد خونه میگه فلان‌معلم نیومده بیکار بودیم یه ده دقیقه درس میدن میرن تو گوشی اصلا کلا ول معطلن معلمای مرد 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

کسی نگفت مقصر معلم ها هستن ولی قبول کنید تعطیلی هاشون زیاده کارشون کمتره نسبت به بقیه .وقت آزاد بیشت ...

خب مگه ما مقصریم 

تعطیل نکنن توی سگ لرز بچه هاتون یا تابستون میان مدرسه ؟

لطفا لایک نکنید .سپاس

تعطیل تقصیر معلم نیست ولی کلا درس دادن فراموش کردن یه ویس میفرستن این حل کنید دیگه کاری نداره  گناه مادر چیه همه هزینه کرده هم خودش باید به بچه اش درس بده خب میدونست هزینه نمیکرد یه کتاب میخرید خودش درسش میداد حداقل مجازی درست اموزش بدهند دارن پول میگیرن

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معلم نشسته خونش ،همش سوالای بی خود وسخت می ده پدر ما مادرا تو خونه دراومده ...خیر سرم غیر انتفاعی ثب ...

معلم ننشسته درگیر جواب دادن به کلی دانش آموز و اولیا و کادر مدرسه و بچه خودشه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
خب مگه ما مقصریم تعطیل نکنن توی سگ لرز بچه هاتون یا تابستون میان مدرسه ؟

کسی نگفت مقصرید .چرا گارد دارید الکی؟

مجازی کیفیت حضوری رو نداره .واقعا کم کاری میشه .

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️