feriiijoon مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 667 عنوان پسر یا دختر 74 بازدید | 6 پست سلام کسی بوده تو سونوگرافی ان تی احتمال دختر داده باشن بعد انومالی بگن پسر؟؟ با خدا باش و پادشاهی کن....بی خدا باش و هرچه خواهی کن 1403/12/07 | 11:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
feriiijoon مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 667 بله یعنی احتمال دختر دادن بعد رفت انومالی گفت پسره ؟؟؟خب وقتی احتمالشون دقیق نی چرا میگن پس! با خدا باش و پادشاهی کن....بی خدا باش و هرچه خواهی کن
sssssssstar عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 12512 یعنی احتمال دختر دادن بعد رفت انومالی گفت پسره ؟؟؟خب وقتی احتمالشون دقیق نی چرا میگن پس! پسر دومم توی انتی گفت هیچی مشخص نیست و چون هیچی مشخص نیست میگیم دختره. آنومالی گفت صددرصد پسره. ولی پسر بزرگم توی همون انتی گفت بیضههاش جوانه زدن و پسره.
feriiijoon مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 667 پسر دومم توی انتی گفت هیچی مشخص نیست و چون هیچی مشخص نیست میگیم دختره. آنومالی گفت صددرصد پسره. ولی ... ب من نگفتن مشخص نیستفقط گفت احتمال دختر میدم ولی گفت وسیله و لباس نگیر تا انومالی ولی خودم خیلی حس میکنم پسره با خدا باش و پادشاهی کن....بی خدا باش و هرچه خواهی کن
sssssssstar عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 12512 ب من نگفتن مشخص نیستفقط گفت احتمال دختر میدم ولی گفت وسیله و لباس نگیر تا انومالی ولی خودم خیلی حس م ... چون هیچی ندیده گفته احتمالا دخترهتوی سونو اگه نشونهای از بیضه ببینن میگن پسر. برا شما هم هیچی نبوده گفتن احتمالا دختره. چند هفته دیگه مشخص میشه. انشاءالله هر چی هست سلامت و عاقبت بخیر باشه.
feriiijoon مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 667 چون هیچی ندیده گفته احتمالا دخترهتوی سونو اگه نشونهای از بیضه ببینن میگن پسر. برا شما هم هیچی نبوده ... ان شالله ممنونم با خدا باش و پادشاهی کن....بی خدا باش و هرچه خواهی کن