2777
2789
عنوان

بچم سه روزه تب داره دست و پاهاش یخه هیچی هم نمیخوره حتی شیر

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 34 پست
تبش زیاد بالا نمیره نمیدونم چشه چرا دس و پاش یخه شاید بخاطر اینه که هیچی نمیخوره خیلی ناراحتم تا بعد ...

پسرای من وقتی تب بالای 39 دارن دست و پاشون یخ میشه. همین الان بچه رو ببر درمانگاه. یه سرم براش بزنن تا عصر که ببریش متخصص. دکتر عمومی هم می‌تونه عفونت گوش و گلو رو تشخیص بده. اگه داشته باشه توی همون سرم براش دارو میزنن حالش بهتر میشه. 

دخترمنم سرماخورده دوروزه تب داره آب لیموشیرین بهش بده

نمیخوره اصن شبیه سرماخوردگی های قبلیش نیس لباش هم خشک و قرمز شده

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرای من وقتی تب بالای 39 دارن دست و پاشون یخ میشه. همین الان بچه رو ببر درمانگاه. یه سرم براش بزنن ...

مادرم گفته ساعت دو میاد لرز کردم از استرس و بیخوابی

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
چرا منتظر مادرتی؟

چون دوقلون یکی باید اون یکیو نگه داره کوچیکن نمیتونم دوتاشون بغل کنم ببرم

چون دوقلون یکی باید اون یکیو نگه داره کوچیکن نمیتونم دوتاشون بغل کنم ببرم

عزیزم

ببین مادرت نمی‌تونه زودتر بیاد. 

احتمال زیاد بچه گلودرد و گوش‌درد داره که هیچی نمی‌خوره و اذیته. 

عزیزمببین مادرت نمی‌تونه زودتر بیاد. احتمال زیاد بچه گلودرد و گوش‌درد داره که هیچی نمی‌خوره و اذیته.

حآل عمومیش خوبه براش از یه متخصص خوب وقت گرفتم برا ساعت سه مرسی برام وقت گذاشتی قربونت برم

حآل عمومیش خوبه براش از یه متخصص خوب وقت گرفتم برا ساعت سه مرسی برام وقت گذاشتی قربونت برم

خواهش می‌کنم عزیزم

ان‌شاءالله شفاش باشه

ولی از من داشته باش. نیازی نیست برا یه سرماخوردگی بچه رو معطل متخصص کنی. خودمون که بچه بودیم میرفتیم دکتر متخصص؟ قبلا برا بچه‌های خودمم میرفتم پیش متخصص. با بدبختی نوبت بگیر و بشین توی نوبت که حالا بخواد یه شربت سرماخوردگی بنویسه. الان دیگه یه راست می‌برمشون درمانگاه. یکی نزدیک خونه هست. داروخونه هم بهش چسبیده. معمولا هم خلوته. دیگه تا مجبور نشم نمیبرمشون متخصص. 

خواهش می‌کنم عزیزمان‌شاءالله شفاش باشهولی از من داشته باش. نیازی نیست برا یه سرماخوردگی بچه رو معطل ...

مرسی فداتشم آره درست میگی من خودمم به بار درمونگاه بردم راضی بودم

مرسی قربونت برم انشالله همیشه سلامت باشه در پناه خدا😘با قطره چکان چی میدادی ؟شیر؟یا آبمیوه؟آب سیب ب ...

ممنون عزیزم ان شاالله با بچه گل شما 

من که فعلا بهش شیرخشک و گاهی آب میدم، شما میتونی آب سیب که تب بر هست هم بدی

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
ممنون عزیزم ان شاالله با بچه گل شما من که فعلا بهش شیرخشک و گاهی آب میدم، شما میتونی آب سیب که تب بر ...

انشالله زودتر خوب بشه عق میزنه هرچی میدم همش باید راه ببرمش 

قبل پفک یا پفیلا بهش دادی؟ میدونه چیه؟دماسنج داری دماشو بهم‌بگو و اینکه واسه تب چه ساعتی چی دادی؟ دک ...

عزیزدلم میشه بگی چرا گفتی پفک دادم یا نه یعنی مسموم شده؟

آره پفک دادم یه دونه یعنی مسموم شده؟دماش از 38 و نیم بالاتر نرفته،هر چهار ساعت استامنیفون، خدا خیرت ...

نه عزیزم بهش پفک بده تشنه بشه آب بده که بخوره.وقتی هیچچچچی نمیخوره دماش میره بالا این روش جواب میده تو ناچاری با آب یا شیر دماش میاد پایین 

استامینوفن به تنهایی کافی نیست تب نشونه عفونته باید برای رفع عفونت دارو مصرف کنه که اونم باید معاینه بشه و بعد تجویز کنه

اگه دماش بالای ۳۸.۵ رفت بروفن بده بهش تا قبل اون با استامینوفن کنترل کن و حتما ببرش دکتر  

هر موردی هم هست زنگ بزن ۱۱۵ وصلت میکنن پزشک راهنماییت میکنه

اگه تبش خیلی بالا رفت یکی در میون استامینوفن و بروفن با توجه به وزنش بده عزیزم و زنگ بزن ۱۱۵

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

ببخش عزیزم دستم بنده که دیر جواب دادم

پاشویه هم بکن و آب و مایعات آب لیموشیرین بده اگه مدفوع نکرده آب سیب نده مایعات بده تا دفع کنه اونم تب رو میاره پایین پوشکش رو هم باز کن نپوش و ناحیه پوشک رو با آب ولرم که سرد نباشه بشور و پاشویه کن

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم