2777
2789

مامانا بگین چه پوشکی استفاده می کنین که راضی این

من خودم پمپرز.مولفیکس.مای بی بی.بارلی.نستا بی بی .کانفی  و لمسر استفاده کردم فقط از لمسر راضی ام که دیگه گیر نمیارم

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پمپرز المانی البته اصلش رو 

چطور اصل و فیک تشخیص میدین؟ 

من میخرم ۳۹ تایی ۴۵ تومن . نمی دونم اصله یا نه

کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست    چرا به دانه انسانت این گمان باشد.   مولانا جانم ❤️🍃
پمپرز المانی البته اصلش رو 

تویه مقاله خبری خوندم پمپرز و پریما برای جذب بیشتر از مواد نفتی سرطان زا استفاده میکنن نمیدونم که چقد راسته اما دیگه استفاده نکردم

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
اولش,که بسته رو باز میکنی یه کم عطر داره ولی بعداش انگار از بین میره احتمالا عطر لوسیون داخل پوشک ...

بشدت لوسیون داخلپوشک ضرر داره برای اندام تناسلی بچه

هیچ ماده ی شیمیایی ای وجود نداره که مجاز باشه بیست و چهارساعته با بدن بچه در تماس باشه

Que sera, sera whatever will be, will be , the future's not ours to see
تویه مقاله خبری خوندم پمپرز و پریما برای جذب بیشتر از مواد نفتی سرطان زا استفاده میکنن نمیدونم که چق ...

منم خوندم مقاله شو 

راسته مقاله ش

منم دیگه پمپرز استفاده نکردم

توی آلمان پمپرز شاکی های زیادی داره که همه مواد مصرفی رو روی جلدش نمی نویسه

ولی توی ایران هم با لابی وارد میشه و تبلیغ میشه

من مولفیکس استفاده میکنم

چون عطر نداره

لوسیون نداره

بافت قابل تنفس داره

من هر مارکیو انتخاب کردم انقدر راضی نبودم

ضمنا نباید پوشکی استفاده کرد که توی دو سال یهو نایاب شه و بدن بچه عادت کرده باشه