2777
2789
عنوان

بهم گفتن شبیه مامان بزرگایی😐

126 بازدید | 13 پست

دوستام (هم مدرسه هم بیرون) میگم که شبیه مامان بزرگایی...دو سه تا از دبیرا هم بهم گفتن

چون از این سن قرص میخورم و موهام سفید شده البته ارثی نیست...منم خب شوخی شوخی بهشون میگم آره شما هم جای نوه ام...

بعد اون روز سر یه مسئله ای بغضم گرفت

یکی برگشت بعم گفت:مامان بزرگ لوس😂😐

من حس میکنم قضیه خیلی داره جدی میشه و واقعا دارن منو جای مامان بزرگا میبینن و اگه اینجوری پیش بره حس میکنم قضیه عقاید قدیمی کشیده میشه وسط...

همون آدمی که از 9 سالگی شاعر شد:)))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا از کجا میدونن قرص میخوری و موهاتو دیدن؟

رفتارت چطوریه؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

خب وقتی با شوخی برخورد میکنی اونام ادامه میدن نزار بگن برخورد جدی کن. به خودت برس 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

چه ربطی به قرص و موی سفید داره؟!

دوست من نصف موهاش سفید شده بود تو ۱۶ سالگی کسی بهش نمی‌گفت مامان بزرگ!

شاید به خاطر اینه که تفریحای هم کلاسیات واست جالب نیست ؟!

چون منم وقتی دبیرستانی بودم ، بچه هامون فانتزیاشون گل کشیدن و الکل خوردن بود ولی خب من دوست نداشتم برای همین بهم میگفتن مامان بزرگ 😂😐

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

ربطی به قرص خوردن نداره منم قرص میخوردم عزیزم اونا شعور ندارن تو حالیشون کن

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

اونا از کجا میدونن قرص میخوری و موهاتو دیدن؟رفتارت چطوریه؟

خب معمولا مقنعه ام رو عقب میکشم...دو سه بارم به خاطر تایم قرصام مجبور شدم سر کلاس بخورمشون

رفتارم عادیه فقط یه خورده ای وسواس دارم

همون آدمی که از 9 سالگی شاعر شد:)))

مو سفید هم خیلیا دارند.

این سری بگو طبق تحقیقات آدمای باهوش موهاشون زودتر سفید میشه

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
من زیاد ندارم خیلی تک و توک که خودشون میریزن

خودت پرروشون کردی