2777
2789
عنوان

درس

159 بازدید | 14 پست

سلام.من ۲۷ سالمه.فوق دیپلم کامپیوتر دارم.

میخوام دوباره درس بخونم ولی یه رشته ای که آینده برام داشته باشه.

بنظرتون چه رشته ای خوبه؟؟که بتونم سر کار برم با این سن

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان میان میگن درسو ول کن برو‌یه حرفه یاد بگیر 

چه حرفه ای؟

ارایشگری. ناخن کار 

😒😒

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

ولی اگه بری تعمیرات موبایل یاد بگیری ، با توجه به رشتتم خیلی درامدش بهتره. 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
الان میان میگن درسو ول کن برو‌یه حرفه یاد بگیر  چه حرفه ای؟ ارایشگری. ناخن کار  😒😒

کارای هنری انجام میدم ولی دوست دارم درس بخونم

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
کارای هنری انجام میدم ولی دوست دارم درس بخونم

پس همون کامپیوترو بخون. حسابداری هم خوبه. 

الان میان میگن درسو ول کن برو‌یه حرفه یاد بگیر  چه حرفه ای؟ ارایشگری. ناخن کار  😒😒

😂😂😂😂😂😂😂میزنی تو هدف

باردار نیستم یه پسمل خوشگل دارم فقط دلم میخاد یه دخمل ناناز داشته باشم برام دعا میکنی 🤗

تغییر رشته بدم دوباره باید از اول شروع کنم یا درسای عمومی تطبیق میدن؟

حرفه داشتن خیلی خوبه ولی برا کسی مثه من کافی نیست من همیشه درس هدف اصلیم بوده الان خیلی احساس ضعف میکنم😥😥