2777
2789
عنوان

نظرتون نسبت به این خانواده چیه

115 بازدید | 15 پست

دوستای قشنگم فرض کنین که 

این شرایط براتون پیش اومده نظرتون چیه ؟ 

آقایی از اقوام از  شما خوشش ا‌ومده ؛ یه بدی داره نمیتونه رابطه صمیمی با شما برقرار کنه سختش بخاطر شرایط خانوادش یاد نگرفته ! شماهم خانوم مستقل همه چی تموم با عزت نفسی هستین خودتون به همه آرزوهاتون رسیدین خونه کار ماشین و ...، این آقا به خانوادش میگه بیان خواستگاری شما ؛ خانواده اون آقا خیلی راضی نیستند فقط به خاطر اینکه یه کاری کرده باشن به واسط می‌سپارن به شما بگن ؛ واسط هم از خانواده پسر کینه داره به شما نمیگه از خودش جواب میده ، میگذره ۵.۶ سال توی این مدت خواهر پسر بهتون بدون دلیل بی احترامی میکنه بلاک میکنه و .... خلاصه در کل اخلاق سالم ندیدین ازشون ، بعد ۵‌.۶ سال یکدفعههههه همه اونها که ناراضی بودن همه عاشق شما میشن و اما شما 😵 تعجب خدایا چی شده ؟ 

جویا میشین که میفهمین بعله برادر دیگه اقا ازدواج کرده زن اون رفتارا عجیب غریب روی خانواده پسر داشته به قول معروف جونشون به لبشون میرسونن ؛ علتش این بوده یهویی اومدن الان همشون قدر شمارو میدونن ؛ حتی همون خواهر اقا با شما بدخلقی میکرده خودش علاقه مند ازدواج با برادرتون نشون میده ! 

چه احساسی دارین ؛ احساس خوبی قطعا ندارین به خودتون میکین شما که استقلال خودتون داشتین همه وظایفتون به درستی میخواستن انجام بدین آویزون کسی هم نبودین اما یکدفعه اینطور بی احترامی ؟ مدتی سالها نباشن یکدفعه پیداشون بشه ؟ عاشقتون بشن؟ 

من این شرایط پیش اومد برام اهمیت به خانواده اون پسر و خود پسر ندادم جوابشون ندادم . شما جای من باشین چکار میکنین ؟

من جات بودم میزاشتم بیان خواستگاری اونچه بی اححرامی بلد بودم میکردم بعدم هری

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا بهشونم فکر نمیکردم مینداختمشون دور

البته تا آخر نخوندم

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 
شما اون آقا رو دوست داری ؟ اگه دوستش داری تصمیم سخت میشه خب بعضی وقتا یه چیزی رو میزاری که یه چیز دی ...

مممنونم از نظرت عزیزم توی موقعیت قرار میکیری حس سنگین بی احترامی آدم داغون میکنه چی بگم والا امیدوارم هرچی آدم ناسالم حس بد به آدم سالم میدن یا شفا پیدا کنن اگر نخوان شفا پیدا کنن زندگیشون سراسر بی کیفیت بشه 

نظر من اینه که آدمها به سختی عوض میشن و هر تغیری که یهویی اتفاق بیفته یهویی هم برمیگرده به حالت اولش

در کل به نظرم ارزش اینکه یه فرصت دوباره بدید ندارن 

از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم؛سعی میکنم فقط وقتی کامنت بذارم که از نوشته ام مطمئن باشم
همینکاری که شما کردین...و آفرین به اون واسطه.همیشه بهش بگو تو منو نجات دادی.به گوششون برسه.اونا نخوا ...

🤣🤣🤣🤣🤣 منو اون فرص کردن که الان خودشون هستن 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

حرفت واقعا درسته سپاس از همراهیت از صحبتت گلم 

🤣🤣🤣🤣🤣 منو اون فرص کردن که الان خودشون هستن 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 حرفت واقعا درسته سپاس از همراهیت از ...

دقیقا🤣🤣🤣

البته دور از جان شما

واسه اونا دور از جان مفروضه😂😂

دقیقا🤣🤣🤣البته دور از جان شماواسه اونا دور از جان مفروضه😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خنده برای دوری این انرژیشون لازم واقعا 

همیشه بخندی عزیزم  تا ابد شاد سرافراز باشی 

مرسی از همراهیت گلم عالی باشی