2777
2789
عنوان

لکه بر مبل و گاز عالی

7296 بازدید | 22 پست

سلام خانمها کدوم لکه بر لکه مبل ها رو میبره و حسابی تمیز میکنه برای گاز هم همینطور ...چیزهایی که ازش نتیجه گرفته باشین رو بگین

..پیشاپیش ممنونم😍

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

گاز سرکه سیب عالیه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای مبل هم تعریف اسپری سیف مخصوص پارچه رو شنیدم ، خریدم ولی تست نکردم 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

من یه لکه بر سیف دارم دیوار کاشی شیرالات گاز و لک لباس و فرش همه چیو تمیز میکنه😎

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

برای مبل اسپری رافونه عالیه

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
من یه لکه بر سیف دارم دیوار کاشی شیرالات گاز و لک لباس و فرش همه چیو تمیز میکنه😎

چه خوب اسمش چیه من سیف کرمی  دارم ولی گازم رو خوب تمیز نمیکنه. ..

گاز پاک کن اتک که نارنجی هست برای پاک کردن لکه مبل عالیه حتی لکه خودکار یا لوازم ارایش رو هم تمیز می ...

مرسی گلم 😍من مبل هام تیره است پسرم روش دوغ ریخته پاک کردم ولی جاش نمیره

اسپری هستش یا ن؟ه از اون نوع مایعش گرفتم لکه به جا میذاشت روی سطوح ردش میموند فقط بوی خوبی داشت 

پرستار nicu

من دراوردی کردم اما عالیه میگم بهتون 

مایع باز کننده لوله اکتیو یا صاف  بگیرین از اینا که توی سوراخ لوله میریزن برای باز کردن ی کمی بریز روی اسکاچ به چدن گاز بکش یا روی خود گاز عین روز اول میشه  سابیدن هم نمیخواد چند دقیقه بمونه بشور برق میزنه  من حتی ف ی  ل ت ر هود رو با اون میشورم 

بازم میگم اشتباه نرید جوهر نمک بخرین گازتون خراب بشه 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
من دراوردی کردم اما عالیه میگم بهتون  مایع باز کننده لوله اکتیو یا صاف  بگیرین از اینا که ...

ممنون حتما امتحان میکنم اگه تمیز بشه کلی دعاتون میکنم😙