2777
2789
عنوان

تولد توی باغ

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 23 پست
وووییی منم تهرانم سردهههنه خوبه بنظرم براش لباس ببر اگه دیدی سالن گرم بود بذار عوض کنه لباسشو

مادرمم همینو میگه دقیقا 

تهران این چند روز خیلی سرد شده 

البته تولد ۱۶ اسفند هست و امیدوارم تا اون موقع گرمتر بشه

مادرمم همینو میگه دقیقا تهران این چند روز خیلی سرد شده البته تولد ۱۶ اسفند هست و امیدوارم تا اون موق ...

دقیقا امشب هم خیلی سرده 

اره حتما ببر براش ایشالا که هوا گرم‌تر میشه عزیزم

اشک شو،اما نه تو غم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همینا میترسم زن داداشم میگه براش یه پیراهن مدل مال دختر من بگیر حدود ۱ تومن قیمتش ولی من فکر کردم ...

بپوشون لباسش رو اگه دوسش داره 

ولی این کت و شلوار لی رو که میگی هم همراهت ببر عکس انداخت و یکم رقصید دیدی داره سردش میشه فوری عوض کن براش

تهران سوزش بده متاسفانه انشالله که داخل سالن هواش خوبه با همون لباس کیف کنه 

بپوشون لباسش رو اگه دوسش داره ولی این کت و شلوار لی رو که میگی هم همراهت ببر عکس انداخت و یکم رقصید ...

لباسشو دوست داره و کلا زیاد درگیر لباس نیست شکر خدا 

من فقط میترسم زشت نباشه تو نظر بقیه

لباسشو دوست داره و کلا زیاد درگیر لباس نیست شکر خدا من فقط میترسم زشت نباشه تو نظر بقیه

نه بابا چرا زشت دیگه آخرای زمستونیم بگو با خودش هوای بهار رو آوورده😍😃

نه بابا چرا زشت دیگه آخرای زمستونیم بگو با خودش هوای بهار رو آوورده😍😃

اره واقعاا🤣

تولد دخترم تیرماهه 

برای همین لباس باز میگیرم براش 

البته لباس بچه داداشم هم استین حلقه ایه و پیراهنه 

ولی خب مال دختر من روی شکم هم بازه کلا😅

اره واقعاا🤣تولد دخترم تیرماهه برای همین لباس باز میگیرم براش البته لباس بچه داداشم هم استین حلقه ای ...

وووی خدااااا ببوسش دخترت رو 😘هم سن پسر منه 

خدا حفظش کنه از چشم بد دور باشه😍🥰