2777
2789

جلو خودم تلگرام‌پاک کرد

الان با گوشی خواهرم دیدم آخرین بازدیدش زده به تازگی

جلو خودم اینستا پاک کرد(منم پاک کردم)بعد چند وقت متوجه شدم پیج فیک داره و کلی دختر فالو کرده

خسته شدم دیگه 

همین امشب داشت میگفت تلاش می‌کنم برات 

همین امشب میترسید از دستم بده و همش میگفت یعنی دوسم داری؟منم چقدر قشنگ باهاش صحبت کردم و قول موندن دادم بهش 

الان چیکار کنم خدا؟

چی درسته چی غلطه؟

کمکم کنید لطفا

-این کاربری واگذار شده به من..ترانه ام🫂🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ازینکه دختر فالو داره میترسی؟ اینهمه دختر و زن رو نمیتونی از جامعه حذف کنی

از اینکه بهم دروغ گفت حالم به هم میخوره

از اینکه به من گفت اینستاش رو حذف کرده و چقدر خوش خیال بودم ولی پیج فیک داشت و معلوم نیست با اون پیج فیک چیکار می‌کرد که کلااا دختر فالو کرده بود

ببین ازمن بشنو

ببوس بذار کنار 

این آدما مریضن ودرست بشو نیستن 

به هیچ عنوان 

این الانش اینه وای به حال بعد

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ببین ازمن بشنوببوس بذار کنار این آدما مریضن ودرست بشو نیستن به هیچ عنوان این الانش اینه وای به حال ب ...

میشه درخواست بدم صحبت کنم باهاتون؟

میشه درخواست بدم صحبت کنم باهاتون؟

بخدا خودمم حالم خیلی بده درست نمیتونم به تو مشاوره بدم 

فقط همینو بهت بگم این آدم پیرت میکنه 

هرروزت میشه گریه میشه  که چرامن 

ناراحتی اعصاب میگیری زندگی نمیکنی 

به جای اینکه بعد بگی چرامن همین الان دمشو بچین خام حرفاشم نشو منیکه یه بچه دارم اینو بهت میگم من این راهارو رفتم همش بن بست بود میگفتم درست میشه نشد که نشد همه چی بدتر شد 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

از اینکه بهم دروغ گفت حالم به هم میخورهاز اینکه به من گفت اینستاش رو حذف کرده و چقدر خوش خیال بودم و ...

خب عزیزم پیامد اجبار همین پنهان کاریه

مجبورش کردی کاری خلاف میلش کنه

اونم بهت دروغ گفته