2777
2789
عنوان

از بين دبستانهاي تهران سلاله٢٠٠ مليوني يا نگرش ١٧٠ ميليوني

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 21 پست
من هدفم مشورت بود عزيزمگفتم شايد كسي از اين دو مدرسه تجربه داشته باشه خودش يا اطرافيانش و بتونه كمكم ...

آخه مدارسی که پرسیدی جفتش خوبه واقعا یکی دوتا مدرسه از اینا بالاتر هست که واسه از ما بهتروناست که اصلا ربطی به هزینه نداره جای کسای دیگس و ثبتنام معمولی ندارن

وقتی دوتا مدرسه‌ی خوب رو انتخاب کردی حضوری برو چندبار باهاشون صحبت کن تو جلسات معارفه‌ی مدرسه شرکت کن ببین بیشتر کدوم به شخصیت پسرت نزدیکه هیچی مثل حضوری رفتن نیست ، حیفه این همه هزینه کنی ببینی بچه‌ات مدرسه اش رو دوست نداره! من تو فامیلمون دیدم چقدر مادروپدر زحمت کشیدن بچه رو ثبتنام کردن یکسال تماااام دخترشون ناراحت رفت و اومد دبیرستانش بهترین دبیرستان تهران بود ولی دخترش بسیااار ناراضی از جو مدرسه و معلما و کادر مدرسه

داره نظرسنجی میکنهکه اگر مادری بچه اش این مدارس خونده بیاد نظر بدهچرا سوءبرداشت میکتید

بخدا من هدفم فقط مشورت بود

نميدونم چرا اينجوري برداشت شد 

خدارو شكر صدهزار بار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه مدارسی که پرسیدی جفتش خوبه واقعا یکی دوتا مدرسه از اینا بالاتر هست که واسه از ما بهتروناست که اص ...

اره عزيزم ديروز سلاله رو رفتم

فردا هم انشاءالله نگرش ميرم بهم وقت مصاحبه دادن

فقط خواستم بدونم كسي تجربه اي داره تو اين مدارس يا نه 

كه مثلا بگه سلاله از فلان نظر بهتره يا نگرش از فلان نظر بهتره

دوست داشتم يه مهر تاييد باشه رو انتخابم كه با خيال راحتتر انتخاب كنم

مرسي كه وقت گذاشتي و تايپ كردي عزيزم

اميدوارم واسه همه بچه هامون عالي باشه شرايط

خدارو شكر صدهزار بار
اخه الفبا یاد دادن انقدر هزینه برای چی میخواد واقعا

فقط الفبا نيست كه قربونت

درس زندگيه، تربيته، مهارته، درست حرف زدن درست رفتاركردن كنترل خشم ،دوست پيداكردن ،تعامل و همكاري با بقيه،صبر و تحمل ، همه ي اينا و خيلي چيزايه ديگه مهارتاييه كه تو مدرسه  بچه ها يادميگيرن 

خدارو شكر صدهزار بار
اره عزيزم ديروز سلاله رو رفتمفردا هم انشاءالله نگرش ميرم بهم وقت مصاحبه دادنفقط خواستم بدونم كسي تجر ...

به دل نگیری عزیزم

واقعیتش اول بد برداشت کردم تاپیکت رو چون فقط قیمت نوشته بودی بعد با توجه به صحبت‌هات دیدم نه واقعا دغدغه انتخاب داری 

بهترین کار رو میکنی حضوری میری خوب میشه خودش هم همرات باشه و مدارس رو ببینه البته این پیشنهاد مشاور پسرم بود که گفته بود هرجا دنبال مدرسه رفتی خودش رو هم ببر تا ببینه برای انتخاب مدرسه‌اش زحمت میکشی و برات مهمه خودش هم درسته سنش کمه ولی میبینی یهو تو صحبت‌هاش یه چیزی میگه که دیدت رو باز میکنه مثلا پسر من راجبه یه مدرسه گفته بودم خوبه مامان؟؟ گفت نهههه دستشوییش خیلی ترسناک بود دقت کردم دیدم سرویس بهداشتیاش واقعا به مدرسه نمیخورد و برای بچه ها ترسناک بود! 

انشالله که بهترین انتخاب رو داشته باشی

به دل نگیری عزیزمواقعیتش اول بد برداشت کردم تاپیکت رو چون فقط قیمت نوشته بودی بعد با توجه به صحبت‌ها ...

ممنونم از راهنماييت 

و اينكه كامل توضيح دادي

خدا گلپسرتو حفظ كنه برات 

خدارو شكر صدهزار بار