2777
2789
عنوان

اگه خونه سالن پرده خور نباشه حاضرین بخرین

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 43 پست

پریروز یه جایی مهمون بودم، پذیرایی پرده خور نبود ،ولی نور خوبی داشت از پنجره آشپزخونه و پنجره اتاق خوابها نور خوبی افتاده بود خونه 

بعدم خونه نقشه اش اینقدر خوب بود اصلا پرده خور نبودنش به چشمم نیومد ،تازه بعدا یادم افتاد خونه پرده خور نبود 

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که خونمون پذیراییش پرده نداره نور از آشپزخونه و اتاق خواب می گیره روشنم هست خیلی خوش مدله هر کی اومده هم خوشش اومده ولی کلا دوست عزیز اینجا نظرخواهی نکن واقعا باید به شرایطتت نگاه کنی مثلا خونه من دوخواب ۹۰ متریه پذیراییش حپخوبه اما به نسبت متراژ کوچیکه اما خوابا و سرویس هاش عالیه کمد دیواری بزرگ و رختکن حمام و ... من شاغلم مهمون کم دارم پس اولویتم پذیراییم نبوده اصلا حالا یکی برعکسه پذیراییش اولویت بعدشم من  دوتا بچه دارم معلومه که دلم میخواد چهارخواب باشه خونم بالای ۱۵۰ متر از هر طرفم نورگیر باشه ولی با پولم و شرایطم بهترین خونه همینه که توشم نه با جایی مقایسش می کنم نه کاری به نظرات دیگران دارم شما هم ببین اولویتت چیه و انتخاب کن قاطعانه تا بعدا پشیمون نشی

من که خونمون پذیراییش پرده نداره نور از آشپزخونه و اتاق خواب می گیره روشنم هست خیلی خوش مدله هر کی ا ...

ممنون عزیزم

اگر فضای آشپزخونه بزرگ بود نورگیر خوب داشت پذیرایی هم روشن و دلباز میشد متاسفانه اتاق خواب‌ ها هم تو راهرو فضای دیگه هستن

بیشتر خواستم پیش بینی کنم اگر همچین خونه ای بخرم با توجه به نظر عموم مالک آخرش خودمم یا امید به فروش هست

پریروز یه جایی مهمون بودم، پذیرایی پرده خور نبود ،ولی نور خوبی داشت از پنجره آشپزخونه و پنجره اتاق خ ...

حتما از آشپزخونه نور می‌گرفته اینجا آشپزخونه هم کوچیک و تو فضای گوشه بود نورش کم بود

از طرفی اتاق خواب ها هم تو راهرو بودن دید به پذیرایی نداشتن که نوربدن

تراس هم تو اتاق خواب

علنا یه فضای تاریک

پذیرایی منم پنجره نداره ولی از آشپزخونه کاملا نورگیره و تا بعد از ظهر نیازی ب روشن کردن لامپ نیس

حتما آشپزخونه رو به پذیرایی هست

این خونه آشپزخونه یه گوشه پذیرایی هست نور ضعیفی به پذیرایی میرسه

فقط پذیرایی پنجره نداره یا کلا پنجره نداره واصطلاحا داکتیه اگر سالن پنجره نداشته باشه ولی اتاق خوتبا ...

اتاق خواب ها داخل یه راهرو هستن نورشون به پذیرایی نمیرسه

آشپزخونه هم کوچیکه داخل باکس‌ هسن که نورش یه گوشه کمی از پذیرایی رو روشن میکنه