2777
2789
عنوان

لاپاراسکوپی در پی سی او پلی کستیک

103 بازدید | 8 پست

سلام کیا پلی کستیکن و به اصطلاح تنبلی شدید داشتن لاپارسکوپی کردن حامله شدن لطفا جواب بدید ماه بعد قراره لاپارا بشم

خدایا خودت کمک کن ناامیدم نکن اگه به تو پناه نبرم پس پناهم به که باشد اگر یاریم نکنی پس چه کسی یاریم کند 

منم تنبلی دارم ولی دگتر لاپراسکوپی رو بهم پیشنهاد نکرد

ازکجا میدونین شدیده ؟

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭

کیست ریز خیلی زیاد دارم هرچی لترازولم میخورم فایده نداره

خدایا خودت کمک کن ناامیدم نکن اگه به تو پناه نبرم پس پناهم به که باشد اگر یاریم نکنی پس چه کسی یاریم کند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تنبلی دارم ولی دگتر لاپراسکوپی رو بهم پیشنهاد نکرد ازکجا میدونین شدیده ؟

کیست ریز خیلی زیاد دارم هرچی لترازولم میخورم فایده نداره

آز ذخیره تخمدانم دادی

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭

چن بوود 

واس من ۸بود