بهار2055 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 130 عنوان لاپاراسکوپی در پی سی او پلی کستیک 103 بازدید | 8 پست سلام کیا پلی کستیکن و به اصطلاح تنبلی شدید داشتن لاپارسکوپی کردن حامله شدن لطفا جواب بدید ماه بعد قراره لاپارا بشم خدایا خودت کمک کن ناامیدم نکن اگه به تو پناه نبرم پس پناهم به که باشد اگر یاریم نکنی پس چه کسی یاریم کند 1396/10/19 | 13:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مانیااااااااااا عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 1129 منم تنبلی دارم ولی دگتر لاپراسکوپی رو بهم پیشنهاد نکردازکجا میدونین شدیده ؟ خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعاکنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
بهار2055 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 130 کیست ریز خیلی زیاد دارم هرچی لترازولم میخورم فایده نداره خدایا خودت کمک کن ناامیدم نکن اگه به تو پناه نبرم پس پناهم به که باشد اگر یاریم نکنی پس چه کسی یاریم کند
بهار2055 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 130 منم تنبلی دارم ولی دگتر لاپراسکوپی رو بهم پیشنهاد نکرد ازکجا میدونین شدیده ؟ کیست ریز خیلی زیاد دارم هرچی لترازولم میخورم فایده نداره خدایا خودت کمک کن ناامیدم نکن اگه به تو پناه نبرم پس پناهم به که باشد اگر یاریم نکنی پس چه کسی یاریم کند
مانیااااااااااا عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 1129 آز ذخیره تخمدانم دادی خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعاکنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
بهار2055 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 130 اره خیلی بالاس خدایا خودت کمک کن ناامیدم نکن اگه به تو پناه نبرم پس پناهم به که باشد اگر یاریم نکنی پس چه کسی یاریم کند
بهار2055 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 130 آز ذخیره تخمدانم دادی Amhخیلی بالاس خدایا خودت کمک کن ناامیدم نکن اگه به تو پناه نبرم پس پناهم به که باشد اگر یاریم نکنی پس چه کسی یاریم کند
مانیااااااااااا عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 1129 چن بوود واس من ۸بود خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعاکنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
بهار2055 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 130 10.48 خدایا خودت کمک کن ناامیدم نکن اگه به تو پناه نبرم پس پناهم به که باشد اگر یاریم نکنی پس چه کسی یاریم کند