2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخوام همونو یاد بگیرم🥲

اسونه فقط باید یکی مداوم پیشت حرف بزنه 

قشنگ میفهمی

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
لری راحته که من دوستای لر زیادی دارم میفهمم چی میگن

شاید چون کرمانشاهی میفهمی لرا چی میگن

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
شاید چون کرمانشاهی میفهمی لرا چی میگن

اره عزیزم بیشتر بخاطر اینه چون کرمانشاهیم میفهمم کامل زبونشونو

زنی از تبار کُرد✌️👑کرمانشاه✌️👑شیته گیان🤪هر مردی که توی نی نی سایت باشه جای خواهر ما حساب میشه😉😂
من بلد نیستم ولی متوجه میشم تا حدودی

لری کوچییک از بختیاری

هم قشنگتره 

هم فهمیدنش اسون تره

ولی یاد گرفتنش سختره

اره عزیزم بیشتر بخاطر اینه چون کرمانشاهیم میفهمم کامل زبونشونو

همیشع فکر میکردم ما زبون کلهریو میفهمیم ولی اونا لری مارو نه 🤣🤝🏻

همیشع فکر میکردم ما زبون کلهریو میفهمیم ولی اونا لری مارو نه 🤣🤝🏻

ای جانم نه اتفافا میفهمیم و شمام میفهمید😂🤣

زنی از تبار کُرد✌️👑کرمانشاه✌️👑شیته گیان🤪هر مردی که توی نی نی سایت باشه جای خواهر ما حساب میشه😉😂
بختیاری قشنگتره

بختیاری کلش فارسیه 

فقط به جای م از ا استفاده میکنن