طوفان وحشتناکی از ظهر تا الان به راهه هواشناسیم زده تافردا ادامه داره رگبار و بارون داره. پس چرا مدارس بوشهر رو تعطیل نمیکنن؟ هوا یخه بیرون. فردا 4درجه سردتر هم میشه گل بگیرن این اموزش پرورش بوشهرو
۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
اخه یه بچه کلاس اولی جون این سرما رو داره؟ اونم کلاس هایی که نه بخاری داره نه کوفت و زهرماری
۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
همدان سردسیره اینجا این دما برای ماها یعنی منجمد. چون سرمای جنوب با بقیه فرق میکنم جانم