2777
2789

طوفان وحشتناکی از ظهر تا الان به راهه هواشناسیم زده تافردا ادامه داره رگبار و بارون داره. پس چرا مدارس بوشهر رو تعطیل نمیکنن؟ هوا یخه بیرون. فردا 4درجه سردتر هم میشه گل بگیرن این اموزش پرورش بوشهرو

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

بندر هم همینه بخدا اصلا تعطیل نمیکنن

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه یه بچه کلاس اولی جون این سرما رو داره؟ اونم کلاس هایی که نه بخاری داره نه کوفت و زهرماری

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

تعطیلی ب خدا خوب نیست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
والا ماهم راضی نیستیم به اینهمه تعطیلی

کلا بوشهر یه روز فقط تعطیلی داشته امسال بخاطر هوا

همش ۴درجه؟ همدان منفی ۲۰ امشب😂

همدان سردسیره اینجا این دما برای ماها یعنی منجمد. چون سرمای جنوب با بقیه فرق میکنم جانم