2777
2789

فیبروم همون میوم و فک کنم با پولیپ فرق داره

من سالهاست فیبروم دارم و علایم هم بیشتر پریودهای شدید و پر درد ک اگه تغذیه رعایت کنم و گرمی بخورم دردم کمتر

چرا غصه میخوری ؟چند سالته ؟مجرد یا متاهل؟

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیبروم همون میوم و فک کنم با پولیپ فرق دارهمن سالهاست فیبروم دارم و علایم هم بیشتر پریودهای شدید و پ ...

متاهلم بچه ندارم البته تنبلی شدید دارم.....تازگیا رفتم سونو گفتش ۷ میله لکه بینی داشتم رفتم.....خیلی میترسم 

دکترم گفت نگران نباش....ولی لکه بینی دارم واسه سه ماه قرص داد بهم...

فیبروم نگران کننده نیس عزیزم تازه من سه چهار تا دارم و الان تو بارداری هم فک کنم مال من بزرگتر شدن

ولی برای درمان لکه بینی حتما دکتر خوب برو 

چون ممکن علت دیگه داشته باشه مثلا اضافه وزن یا تنبلی تخمدان یا کیست یا....ک هر کدوم درمان خودش رو داره

ولی نگران نباش چون استرس کل هورمون‌ها رو بهم میریزه

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

پوبیپ فیبروم میدونم فرق دارن....به نظرت کدوم سخت تره

نمیدونم کدوم سخت تره. چون مثلا همین فیبروم خودش چند نوع بعضی داخل رحم آن و بعضی خارج رحم آن. مثلا مال من خارج از حفره رحم آن

سعی کن سردیجات و ترشیجات نخوری

فیبروم نگران کننده نیس عزیزم تازه من سه چهار تا دارم و الان تو بارداری هم فک کنم مال من بزرگتر شدنول ...

دکتر گفت لکه بینی واسه همونه دارو داد....و گفت چیز نگران کننده ای نیست......من ترس از حامله نشدن دارم....بدبختی تنبلی شدید هم دارم.....

دکتر گفت لکه بینی واسه همونه دارو داد....و گفت چیز نگران کننده ای نیست......من ترس از حامله نشدن دار ...

فیبروم باعث نازایی نیس عزیزم 

خیلیا رو میشناسم با فیبروم باردار شدن بصورت طبیعی 

من خودمم باردارم البته من کاشتم چون مشکلات دیگه داشتم 

من یه توصیه میکنم حتما اصلاح سبک کن

انشالله به سلامتی دنیا بیاری.....شما جراحی نکردی فیبروم ها رو

نه

جراحی اش هم کار هر کسی نیس. اگه کوچیک و تو حفره رحم ات نیس بهتره بهش دست نزنی. چون خیلیا تو همین سایت شنیدم بعد جراحی دوباره برگشته

وزنت زیاد؟

ترشی و سردی زیاد میخوری؟