2777
2789
نهجراحی اش هم کار هر کسی نیس. اگه کوچیک و تو حفره رحم ات نیس بهتره بهش دست نزنی. چون خیلیا تو همین س ...

وزنم اره ...ولی اصلا ترشی نمیخورم ....سردی ها رو چرا.....تو سونو دکتر گفت ۷میل ....انقد حالم بد بود پیش دکتر گریه میکردم....متوجه نشدم میوم گفت یا پولیپ ....ولی سه بار رفتم سونو 

وزنم اره ...ولی اصلا ترشی نمیخورم ....سردی ها رو چرا.....تو سونو دکتر گفت ۷میل ....انقد حالم بد بود ...

شما اصلاح سبک کن و وزنت رو کم کن رو سایز فیبروم تاثیر داره کوچیکترش می‌کنه

من یه دوره پیاده روی میکردم و کلی وزن کم کردم و اصلاح سبک کردم و تغذیه الکی مثل شیرینیجات و سردیجات وشوری و...رو رعایت میکرد و وقتی رفتم سونو اصلا دکتر فیبروم ها رو نمی‌دید

ولی وزن ک زیاد میشه و تغذیه بهم می ریزه دوباره همه چی بد میشه

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما اصلاح سبک کن و وزنت رو کم کن رو سایز فیبروم تاثیر داره کوچیکترش می‌کنهمن یه دوره پیاده روی میکرد ...

قند شکز رو خیلی وقته حذف کزدم.......ولی وزنم بالاس حتما باید بیارم پایین ....مرسی که بهم گوش دادی 

قند شکز رو خیلی وقته حذف کزدم.......ولی وزنم بالاس حتما باید بیارم پایین ....مرسی که بهم گوش دادی

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم

من بعد اصلاح سبک و پیاده روی و ورزش همه بدنم تنظیم شد

پریودام منظم شد

درد نداشتم

خوبم تنظیم شد

کلا خیلی تاثیر داره

ان شاالله همه چی درست میشه

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردممن بعد اصلاح سبک و پیاده روی و ورزش همه بدنم تنظیم شدپریودام منظم شددرد ...

قربونت برم گلم....حتما انجام میدم ....دعا کن لکه بینم خوب بشه .....ذهنمم اروم بشه 

😔😔😔

عزیزم ناراحت نباش

منظورم خیلی ها دارن و حتی متوجه نیستن، ممکنه من هم داشته باشم 

علائم شما چی بود؟

اتفاقا من پهلوی سمت راستم به سمت مرکز شکمم ( بالای لگن) گاهی درد میگیره

اول فکر کردم کلیه که، سونو گفت کلیه نیست 

گفتم اونور سال یه زنان میرم 

من لکه بینی داشتم رفتم متوجه شدم.....

منم لکه بینی دارم قبل پریود همیشه دارم اما یه مدت بین پریود هم داشتم که سونو واژینال بهم گفت کیست رحم ۵میلی دارم دکتر کورتاژ کرد جوابشو داد پاتولوژی که گفت جواب زیاد خوب نبوده دوباره بیا برا کورتاژ تا نمونه بفرستم الان یه ماهه بهم ال دی داده و من همش لکه بینی دارم نمی‌دونم برم کورتاژ مجدد یا نه 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
منم لکه بینی دارم قبل پریود همیشه دارم اما یه مدت بین پریود هم داشتم که سونو واژینال بهم گفت کیست رح ...

اصلا زن بودن سخته....من چقدر استرس کشیدم.....نمیدونستم از کیست هم نمونه برداری میکنن؟؟؟شاید فیبروم اینا گفته

اصلا زن بودن سخته....من چقدر استرس کشیدم.....نمیدونستم از کیست هم نمونه برداری میکنن؟؟؟شاید فیبروم ا ...

آره کیست رحم همون فیبرومه البته دقیق بهم نگفت ولی تو سونو هام همش میزنه رحم هتروژن یعنی یه چیز اضافی داخلش هست 

آره کیست رحم همون فیبرومه البته دقیق بهم نگفت ولی تو سونو هام همش میزنه رحم هتروژن یعنی یه چیز اضافی ...

علائم ریگه نداری....لکه بینی هات کم ههست یا زیاد..‌‌‌نگران نباش باز برو نشون یه دکتر دیگه بده.....چند سالته

علائم ریگه نداری....لکه بینی هات کم ههست یا زیاد..‌‌‌نگران نباش باز برو نشون یه دکتر دیگه بده.....چن ...

لکه بینی کم هست ۳۱سالمه والا دکتر زیاد رفتم این بهترین دکتر شهرمونه