نهجراحی اش هم کار هر کسی نیس. اگه کوچیک و تو حفره رحم ات نیس بهتره بهش دست نزنی. چون خیلیا تو همین س ...
وزنم اره ...ولی اصلا ترشی نمیخورم ....سردی ها رو چرا.....تو سونو دکتر گفت ۷میل ....انقد حالم بد بود پیش دکتر گریه میکردم....متوجه نشدم میوم گفت یا پولیپ ....ولی سه بار رفتم سونو
وزنم اره ...ولی اصلا ترشی نمیخورم ....سردی ها رو چرا.....تو سونو دکتر گفت ۷میل ....انقد حالم بد بود ...
شما اصلاح سبک کن و وزنت رو کم کن رو سایز فیبروم تاثیر داره کوچیکترش میکنه
من یه دوره پیاده روی میکردم و کلی وزن کم کردم و اصلاح سبک کردم و تغذیه الکی مثل شیرینیجات و سردیجات وشوری و...رو رعایت میکرد و وقتی رفتم سونو اصلا دکتر فیبروم ها رو نمیدید
ولی وزن ک زیاد میشه و تغذیه بهم می ریزه دوباره همه چی بد میشه
خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
منم لکه بینی دارم قبل پریود همیشه دارم اما یه مدت بین پریود هم داشتم که سونو واژینال بهم گفت کیست رحم ۵میلی دارم دکتر کورتاژ کرد جوابشو داد پاتولوژی که گفت جواب زیاد خوب نبوده دوباره بیا برا کورتاژ تا نمونه بفرستم الان یه ماهه بهم ال دی داده و من همش لکه بینی دارم نمیدونم برم کورتاژ مجدد یا نه
ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما تو بمان و دگران وای به حال دگران